Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın Babası Vefat Etti

İsa Kethüda
15.02.2023 - 10:46 | Son Güncellenme: 15.02.2023 - 11:48

Fatih Karagümrük haberleri. Süper Lig takımlarından VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın babası Ziya Hurma hayatını kaybetti. Detaylar.

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'nın Babası Vefat Etti

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Ziya Hurma'nın cenazesinin bugün Tuzla Yıldız Cami'nden ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazıyla defnedileceğini belirtti.

Süleyman Hurma'nın babası Ziya Hurma, bir süredir tedavi görüyordu. Merhumun cenazesine teknik ekip ve futbolcular da katılacak.

Ajansspor olarak Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

İlgini Çekebilir
Yeni Malatyaspor'da 2 oyuncu sözleşmesini tek taraflı feshetti
Habere Git

TFF'den Ziya Hurma için taziye mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fatih Karagümrük Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Asbaşkanı Süleyman Hurma'nın babası Ziya Hurma'nın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan taziye mesajında, "Fatih Karagümrük Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Asbaşkanı Süleyman Hurma'nın babası Ziya Hurma'nın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Ziya Hurma'ya Allah'tan rahmet; Süleyman Hurma, ailesi, yakınları ve Fatih Karagümrük camiasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler