Süleymen Hurma açıklamıştı! Farioli takıma veda etti

İsa Kethüda
14.12.2021 - 15:37 | Son Güncellenme: 14.12.2021 - 15:41

Konyaspor ile oynanan lig maçının ardından yolların ayrıldığı Teknik Direktör Francesco Farioli, bugün yapılan antrenmanda takımla vedalaştı. İşte detaylar.

Süleymen Hurma açıklamıştı! Farioli takıma veda etti

Spor Toto Süper Lig'de üst üste alınan Trabzonspor, Giresunspor ve Konyaspor mağlubiyetleri sonrasında Karagümrük, Teknik Direktör Francesco Farioli ile yolları ayırmıştı. 

Farioli oyuncularla vedalaştı

Bugün yapılan antrenmana gelen İtalyan çalıştırıcı, futbolcularla vedalaştı. Yapılan antrenmana gelen ve oyuncularla burada bir süre konuşarak vedalaşan Francesco Farioli hakkında Karagümrük'ten henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

Listede ilk sırada Volkan Demirel yer alıyor

Kırmızı-siyahlı kulübün teknik adam listesinde ilk sırada ise Volkan Demirel yer alıyor. Bu isimle yapılacak olan görüşmenin ardından bu hafta içinde yeni hoca belirlenecek.

Süleyman Hurma: "Volkan Demirel tabii ki olabilir"

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, "Volkan Demirel tabii ki olabilir. Kendisi futbolda belli bir noktaya gelmiş, Fenerbahçe ve A Milli Takım'da kendisini kanıtlamış bir isim. Volkan gibi önemli bir isimle çalışmayı çok arzu ederiz ancak Volkan Demirel'le anlaştınız mı diye bir şey sorarsanız, şu an da öyle bir şeyimiz yok. Bir gün çok arzu ederim Volkan gibi bir kardeşimizle beraber çalışmayı." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler