Sultanlar Ligi yıldızları Endonezya'yı yaktı kavurdu!

Aleyna Gürgen
27.02.2024 - 00:03 | Son Güncellenme: 28.02.2024 - 19:08

AXA Sigorta Efeler Ligi ve Vodafone Sultanlar Ligi, Endonezya'da gündemden düşmüyor. İşte Endonezyalı taraftarların favori takımları ve oyuncuları...

Sultanlar Ligi yıldızları Endonezya'yı yaktı kavurdu!

Endonezya'da yabancı voleybol ligi olarak yalnızca Efeler Ligi ve Sultanlar Ligi yayınlanıyor. İki lig de Endonezyalı taraftarlar arasında yoğun ilgi görüyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Opet oyuncusundan veda: Maalesef eskisi kadar değer görmüyor
Habere Git

Endonezyalıların favorisi Güneş, Boskovic ve Guimaraes

Sultanlar Ligi, Endonezya'da da yayınlanıyor. Lig ülkede yoğun ilgi ile takip ediliyor. Endonezya'daki voleybol taraftarlarının en sevdiği oyuncular ise VakıfBank'tan Zehra Güneş ve Gabi Guimaraes ile Eczacıbaşı Dynavit'ten Tijana Boskovic. 

İlgini Çekebilir
Kupa Voley finallerinin ev sahibi şehirleri resmen belli oldu!
Habere Git

Fenerbahçe iki takımıyla da ilgi görüyor

Hem Sultanlar Ligi hem de Efeler Ligi'ni yakından takip eden Endonezyalı taraftarların en çok desteklediği takımlar arasında Gabi Guimaraes ve Zehra Güneş'in formasını giydiği VakıfBank yer alıyor. Endonezya'da Fenerbahçe'nin hem kadın voleybol takımı olan Fenerbahçe Opet hem de erkek voleybol takımı Fenerbahçe Parolapara yoğun ilgi görüyor. 

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas'tan çarpıcı sözler: "Herkesin net bir fikri var ama..."
Habere Git

"Türk voleybol müsabakalarının..."

Endonezya'da hem Sultanlar Ligi'ni hem de Efeler Ligi'ni izleyiciyle buluşturan Vidio kanalının spor müdürü Pipit Puspita Rini, Milliyet Gazetesi'nden Onur Dinçer için özel açıklamalarda bulundu. Rini, Türk voleybolunun Endonezya'da gördüğü ilgi hakkında şunları söyledi: "Vidio’da, izleyicilerin program hakkındaki yorumlarını paylaşmalarına olanak tanıyan sohbet bölümümüz var. Buradaki verilere göre voleybolseverlerin favori sporcuları Zehra Güneş, Tijana Boskovic ve Gabi gibi isimler. Bu arada, Vakıfbank’ın yanı sıra Fenerbahçe’nin erkek ve kadın takımları izleyicilerin en çok  destekliyor göründükleri takımlar. Bu nedenle, Türk voleybol müsabakalarının onları eğlendirdiğine inanıyorum."

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde haftanın en iyi oyuncuları belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler