Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica, Transferleri Açıkladı

Akın Ungan
05.01.2022 - 22:51 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 23:03

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, transferleri açıkladı. Sumudica 4 isim verdi... Kimleri istiyor? Azubuike, Donsah, Mehdi Zaffane...

Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica, Transferleri Açıkladı

Süper Lig'de iyi günler geçirmeyen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, sosyal medya hesabından, kulübün yaptığı transferleri açıkladı. Tecrübeli teknik adam, alınmasını istediği oyuncuları da paylaşımına ekledi.

"Dört oyuncu transfer ettik"

Sumudica, Yeni Malatyaspor'un transfer ettiği isimleri, "4 oyuncu transfer ettik. Azubuike ve Donsah şu anda bizimle birlikte antrenmanlara çıkıyor. Daha önce Lyon ve Rennes'de oynayan Mehdi Zaffane de takıma katılacak. Daha önce Türkiye'de oynamış bir stoperle de görüşmelerimiz sürüyor. Herkes için sürpriz bir isim olacak." ifadeleriyle açıkladı.

"Bu oyuncularla birlikte çok daha güçlü olacağız"

"Tecrübeli çalıştırıcı, kadrosuna katmak istediği oyuncuları, Gaziantep'ten Dicko'yu istiyorum. 10 numara için de Guilherme'yi bekliyorum. Bu oyuncularla birlikte çok daha güçlü olacağız." diyerek, yönetimi işaret etti.

9 isim istedi, 3'ü geldi

Sumudica'nın istediği 9 isimden 3'ü, Godfred Donsah, Okechukwu Azubuike ve Mehdi Zeffane, Yeni Malatyaspor kadrosuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
Malatyaspor'da Sumudica'nın transfer listesinde 9 isim!
Habere Git

Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'deki karnesi

Spor Toto Süper Lig'in son sırasında bulunan Malatya ekibi, geride kalan 19 haftada 15 puan toplayabildi. 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyeti bulunan takım, 16 kez rakip fileleri havalandırırken, 34 kez de topu kendi kalesinde gördü.

Senin için hazırladığımız haberler