Sumudica, Antep'ten ayrılıyor mu? Beşiktaş maçı sonrası açıkladı...

06.11.2020 - 22:30 | Son Güncellenme: 06.11.2020 - 22:30

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Beşiktaş'ı sahalarında 3-1 yendikleri maç sonrası flaş açıklamalarda bulundu Sumudica, "Ocak ayından bu yana evimizde yenilmiyoruz. Bu rekoru devam ettirmek istiyoruz. Benim kontratım devam ediyor. Yolları ayırmak gibi bir şey duyuyorum basında" dedi. İşte detaylar...

Sumudica, Antep'ten ayrılıyor mu? Beşiktaş maçı sonrası açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Gaziantep FK, Süper Lig’in 8. haftasında son haftaların çıkış yapan takımı Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşma ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşma sonrası kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

 

"Bu rekoru devam ettirmek istiyoruz"

1.5 senedir burada olduğunu belirten Rumen teknik adam, "Bu şehir için futbolu oynuyoruz. 1.5 senedir burada çalışıyorum. En iyi maçlarımızdan birisiydi. Beşiktaş'ı geçen sene de yenmiştik ama bu maçta daha iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ocak ayından bu yana evimizde yenilmiyoruz. Bu rekoru devam ettirmek istiyoruz. Denizlispor maçı için 2 haftamız var.

Gaziantep'te devam edecek mi?

11 puana ulaştık, bu çok önemliydi. Oyuncularım yürekleriyle oynadı, tebrik ediyorum. Benim kontratım devam ediyor. Sezon sonuna kadar devam ediyor. Yönetim devam etmek isterse seve seve devam ederim. Ben ekmeğimi buradan kazanıyorum. 

"Kontratım bitince elimizi uzatır vedalaşırız"

Yolları ayırmak gibi bir şey duyuyorum basında. Bu sorunuzun sebebini de anlamadım. İyi bir maçı geride bırakmıştık. Kontratım bitince elimizi uzatır vedalaşırız" diyerek sözlerini tamamladı.

3. gol sırasında yaptığı hareketle ilgili olarak konuşan Sumudica ''Yaptığım hareket kulübün sembolü Şahin hareketiydi. Başka bir anlam çıkarılmaya uğraşılmasın. Medya benim söylediklerimi çok çarpıtıyor. Lütfen buna neden olmayın'' dedi.

Sumudica, Beşiktaş karşısında atılan 3. golden sonra tribünlere dönerek bir hareket yapmış, yaptığı hareket ise 'Kartal işareti' olarak yorumlanmıştı. 

Yine Sumudica yine olay! 3. gol geldi kartal işareti yaptı

Senin için hazırladığımız haberler