Sumudica: "Beni görevden alırlar"

18.09.2020 - 14:24 | Son Güncellenme: 18.09.2020 - 14:26

Gaziantep FK ekibini çalıştıran Marius Sumudica, geleceği hakkında dikkat çeken mesajlar vermeye devam ediyor. Sumudica, görevi bırakacak mı? Geleceği hakkında neler söyledi?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK’da görev yapan teknik direktör Marius Sumudica, görevden ayrılacağı yönünde mesajlar vermeye devam ediyor. Sumudica, Gaziantep’ten ne zaman ayrılacak? Detaylar haberde…

Sumudica’dan ayrılık mesajları devam ediyor

Rumen teknik adam Marius Sumudica, Gaziantep FK’da yaşanan sıkıntıları ülkesinin basınına anlattı. DigiSport'a konuşan mevcut gidişatla birlikte görevden alınacağını düşünüyor.

“Ben olmasaydım burada olmazlardı”

Sumudica, “Ayrılma kararını vermek zor. Beni burada, yaptığım transferler tutuyor. Örnek olarak; Maxim’i burada bırakamam. Ben olmasaydım Gaziantep’e gelmezdi. Junior Morais, Kana-Biyik ve birçok isim var” dedi.

“Muhtemelen görevden alınırım”

Kulüpte yaşanan bazı sorunlar olduğunu ifaden Rumen çalıştırıcı, “Geçen seneyi 8.sırada tamamladık ve Türkiye’de adımızdan söz ettirdik. En iyi teknik direktörlerden biriydim ama daha fazlasını yapabilecek ne sabrım ne de sağlığım var. Asla pes etmeyen bir yapım var ama muhtemelen görevden alınırım” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükekşi de görevi bırakmayı planlıyor

Sumudica, Anadolu kulüpleri için çok önemli gelir kalemi olan televizyon gelirlerinin kesilmesi sebebiyle kulübün sıkıntı yaşadığını da dile getirdi. Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi de devre arasında başkanlığı bırakma niyetinde olduğunu açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler