Sumudica: Böylesini hiç yaşamadım!

25.02.2021 - 20:32 | Son Güncellenme: 25.02.2021 - 20:46

Son dakika haberleri… Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Marius Sumudica kendisi göreve geldikten sonra 5 maçını da kazanamayan takımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar…

Sumudica: Böylesini hiç yaşamadım!

AJANSSPOR-HABER

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 27. haftasında 27 Şubat Cumartesi günü sahasında oynayacağı Demir Grup Sivasspor karşılaşmasından 3 puan bekliyor. Karadeniz ekibinde göreve geldikten sonra galibiyet sevinci yaşayamayan Marius Sumudica, kariyerinde ilk kez üst üste 5 maçtan galibiyet alamadan ayrılmasının kendisini üzdüğünü söyledi.

“Ben dahil hepimiz uyanık olalım”

Sumudica, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Az gol atıyoruz. Daha fazla gol atmalıyız. Maalesef şanssız maçlar yaşadık. Kasımpaşa maçında cebimizde olan 3 puanı son dakika rakibe verdik. Alanya maçında son saniyelerde gol yedik. Ankaragücü maçında iki oyuncumuz aynı topa çıkarak topu rakibe verdi. Daha fazla uyanık olmalıyız. Buna ben de dahil, hepimizin ayağa kalkıp daha fazla sorumluluk almalıyız."

"Elimde sihirli değnek yok"

Son haftalarda kariyerinde ilkleri yaşadığını aktaran Sumudica, "Çalıştırdığım takımlarda hiç böyle bir sonuç almamıştım. Beş maç üst üste galibiyet almadığım olmamıştı. Elimizden geleni yapıyoruz. Bütün yüreğimle çalışıyorum. Önemli oyuncularımız eksik. Benimde sihirli bir çubuğum yok. Maalesef eksiklerimiz çok var. Biraz sabır bekliyorum" ifadelerini kullandı.

"Loic Remy'nin dönmesini bekliyoruz"

Rumen çalıştırıcı Çaykur Rizespor'un ligde kalacağını, bunun sözünü herkese verdiğini, gelecek sene takımda kalması halinde takımın üst sıralarda olacağını sözlerine ekledi.

Son olarak golcü futbolcusu Loic Remy'nin Kayserispor maçının ardından hazır olarak takıma katılabileceğinin altını çizen Sumudica, en kısa sürede Remy'nin dönmesini beklediğini vurguladı.

Senin için hazırladığımız haberler