Sumudica: "Çok şanssız bir gol yedik"

28.06.2020 - 23:50 | Son Güncellenme: 28.06.2020 - 23:51

Süper Lig’in 29. haftasında Gaziantep FK, FTA Antalyaspor’u konuk etti. Zorlu karşılaşma, Kayode ve Jahovic’in karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi. Maç sonu Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, açıklamalarda bulundu.

AJANSSPOR-HABER

"Rakibimiz bugün hiç fırsat yakalayamadı"

Çok şanssız bir gol yediklerini belirten Sumudica, "Rakibimiz bugün hiç fırsat yakalayamadı. Bir tane direkten dönen top var. VAR penaltı pozisyonunda çağırdı, neden çağırdı? Penaltı kararından vazgeçmiyor. Rakibe alan bırakmadık. Çok şanssız bir gol yedik. Bugün çok güzel oynadılar. 2 puan kaybettik. Üzgünüz. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

"Süper Lig’de yeni bir takımız"

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, 1-1 sonuçlanan Antalyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Şansız bir penaltıyla golü yediklerini söyleyen Marius Sumudica, "Yayıncı kuruluş rakip hoca ile 20 dakika görüştü bizi bekletti. Herkese saygım sonsuz bugün 2 puan kaybettik. Rakibimizden daha iyiydik. Şansız bir penaltıyla gol yedik. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Oyuncularımı sürekli uyarmaktan sıkıldım. Golü attıktan sonra geri çekiliyorlar. Sezona başladığımızda kimse bu performansı beklemiyordu. Önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanacağız. Antalyaspor’u tebrik ediyorum. Onlara da başarılar diliyorum. İlk maçımızda 1-1 berabere bitmişti. Süper Lig’de yeni bir takımız. Bugün canım sıkkın şu an 35 puanımız var. 5 maçımız daha var umarım ligi iyi yerde bitirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler