Sumudica, eski takımını Zoom'dan yendi!

20.01.2021 - 20:25 | Son Güncellenme: 20.01.2021 - 20:32

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Çaykur Rizespor, Gaziantep FK'yı mağlup etti. Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Marius Sumudica, Gaziantep FK maçı sonrasına neler söyledi? İşte detaylar...

Sumudica, eski takımını Zoom'dan yendi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Süper Lig'in 20. hafta maçında Çaykur Rizespor, sahasında Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Marius Sumudica, Digi Sport'a değerlendirmelerde bulundu.

"Kazandığımız için mutluyum"

Eski takımı Gaziantep FK'ya karşı oyuncularına taktik verdiğini söyleyen Sumudica, "Kazandığımız için mutluyum. Bu maçtan korkuyordum çünkü Gaziantep FK güçlü bir takım. 28 maçtır üst üste gol atmışlardı." dedi.

"Oyuncularımla görüştüm"

Oyuncularıyla henüz bir araya gelmese de görüştüğünü söyleyen tecrübeli teknik adam, "Yeni oyuncularım, Gaziantep FK'yı yenmeyi başardı. Onlarla internet üzerinden iki kez görüşme yaptım ve Gaziantep'e karşı antrenmanlarda söylediğim şeylere çalıştılar. 3 puan için takımı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Gaziantep FK'nın başındayken başarılı bir grafik çizen Marius Sumudica, yönetimle anlaşamadığı için geçtiğimiz günlerde görevine son verilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler