Sumudica: Hedefimizin ligde kalmak olduğunu düşünüyorlarsa

02.03.2018 - 22:09 | Son Güncellenme: 02.03.2018 - 22:09

Süper Lig'de Bursaspor'a 1-0'la boyun eğen Kayserispor'da Teknik Direktör Marius Sumudica, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Takım olarak bu sezonun en kötü oyununu oynadıklarını ifade eden Sumudica, hedeflerinin büyük olduğuna dikkat çekti.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Geldiğim günden beri en kötü oyunumuzu oynadık. Takımdan bazı arkadaşlar hedefimizin ligde kalmak olduğunu düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Benim hedefim bu değil. Hiçbir zaman oyuncularım hakkında konuşmadım. Böyle devam ederlerse ben onları kenara çekeceğim.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, maç sonunda düzenlenen basın toplantısında bugün iki takımın da kötü oynadığını, karşılaşmanın zayıf geçtiğini söyledi. 

Maçta tempo olmadığını anlatan Sumudica, ''Arkadaşlarım 38 puan  yaparak ligin bittiğini sandılar sanırım. Hiç bir şeyin bittiği yok. Benim başka bir hedefim daha var. Ben daha fazla yukarıda kalmak istiyorum. Bunun için çalışmamız gerekiyor. Kayserispor'a geldiğimden beri en kötü oyunumuzun bu akşam olduğunu söyleyebilirim.'' şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler