Sumudica ile Boupendza ortalığı birbirine kattı! FIFA'ya şikayet...

13.09.2024 - 12:54 | Son Güncellenme: 13.09.2024 - 13:06

Hatayspor'un eski golcüsü Boupendza'nın; Süper Lig'de de boy gösteren Sumudica'nın çalıştırdığı Rapid Bükreş'e transfer olmasıyla flaş bir gelişme yaşandı.

Sumudica ile Boupendza ortalığı birbirine kattı! FIFA'ya şikayet...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Hatayspor forması altında gösterdiği performans ile adından sıkça söz ettiren Aaron Boupendza, bu transfer döneminde ortalığı birbirine kattı! Gabonlu futbolcu iki takımla anlaşma sağladı.

Önce Zamalek'e transfer olmuştu

28 yaşındaki Gabonlu Boupendza'nın geçtiğimiz günlerde Mısır takımı Zamalek'e transferi açıklanmıştı.

Daha sonra Bükreş ile anlaşmaya vardı

Sports Digitale'in haberine göre golcü, oyuncu daha sonra Marius Sumudica'nın çalıştırdığı Rapid Bükreş ile 2+1 yıllığına anlaşmaya vardı.

Zamalek FIFA'ya şikayet edecek

Haberde yer alan bilgiye göre; oyuncu ile anlaşıldığını ve transferi açıklayan Mısır ekibi, başka bir kulüple anlaşma sağlayan Boupendza'yı FIFA'ya şikayet edecek.

"Ne zaman imza attığımı hatırlamıyorum"

Haberde yer alan bir diğer bilgiye göre ise sağ ayaklı forvet "Zamalek'e ne zaman imza attığımı hatırlamıyorum" dedi ve Romanya ekibine transfer olmaya karar verdi.

Sumudica açıkladı

Süper Lig'de; Kayserispor, Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK'nın başında çalışan Rapid Bükreş teknik direktörü Marius Sumudica, Romanya basınına yaptığı açıklamalarda "Aaron Boupendza, Zamalek ile sözleşme imzalamadı. Onun gibi bir oyuncuyu nasıl transfer ettiğimizi soran çok sayıda mesaj aldım. Anlaşmaya vardık. Sözleşme için resmi evraklar hazırlanıyor. Vize işlemlerinden sonra Bükreş'e gelecek. Ben olmasaydım Rapid'e gelmeyecekti ama kulübün mali anlamda gösterdiği çaba da önemliydi. Böyle bir futbolcuyu buraya getirmek kolay değil." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler