Sumudica ile yollar ayrılacak mı?

23.03.2020 - 15:59 | Son Güncellenme: 23.03.2020 - 15:59

Süper Lig takımlarından Gaziantep'e koronavirüs testi yapılacak mı? Ülkesine izinsiz bir şekilde giden Sumudica'nın sözleşmesi feshedilecek mi?

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, izinsiz bir şekilde ülkesine dönen Sumudica ile sözleşmelerinin devam ettiğini söyledi.

TRT Spor'a konuşan Büyükekşi, "Başkan yardımcım Sumudica ile yapılan bir konuşmadan bahsetti. Ben Kulüpler Birliği toplantısını hocanın beklemesini istedim. Kulüpler Birliği toplantısında 17 Nisan'da liglerin başlamasıyla ilgili tavsiye kararı aldık. Bu gidişatla perşembe günü futbolcularımızı toplayacağız. Sportif direktörümüz ve antrenörlerimiz hazır" dedi.

"Sözleşmemiz devam ediyor"

Sumudica ile sözleşmelerinin devam ettiğini ifade eden Mehmet Büyükekşi'nin diğer açıklamaları şu şekilde:

Sumudica, Aralık ayında zatürre geçirdi. Ben beklemesini söyledim ama maalesef gece 00:00'da ondan bir mesaj aldım. 'Korkuyorum' yazdı. Bizim bilgimiz olmadan gitti. Öncelikle futbolcularımızın, teknik heyetimizin sağlığı önemli. Şu anda herhangi bir karar almıyoruz. Ben hocayla telefonda görüştüm. Şu anda futbolcuların evlerinde çalışmasıyla ilgili program gönderdi. Sağlık sorunundan dolayı bizden izinsiz olarak ülkesine gitti. Marius Sumudica ile sözleşmemiz devam ediyor.

Gaziantepli futbolculara test yapılacak mı?

Şu anda kulübümüzdeki futbolcularla ilgili bir sıkıntı yok. Test yapılması için girişim başlattık. Kitler gelir gelmez futbolcularımıza test yaptıracağız.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler