Sumudica ilk maçı hatırlattı: Adebayor, top kolunu çarpınca...

17.04.2018 - 00:57 | Son Güncellenme: 17.04.2018 - 00:57

Sumudica, Başakşehir maçı öncesi Rumen basınına konuştu. Kayserispor Teknik Direktörü, 1-1 biten ilk maçta Adebayor'un topu koluyla ağlara yolladığını ifade etti.

İlk maçla ilgili olarak konuşan Sumudica, "Adebayor, top kolunu çarpınca saatini kaybetti" ifadesini kullanırken; Gençlerbirliği'ni 3-2 yendikleri maç hakkında ise, "Ben forvet olduğum için golcü bir yapıya sahibim. 3 gol atıp 2 gol yemeyi, 1-0 kazanmaya tercih ederim. Bu hafta ligde Galatasaray'ı mağlup eden takımı yenmeyi başardık. 3-3 bitebilirdi. Biraz da şans yanımızdaydı" dedi.

Avrupa kupaları hakkında da görüş bildiren Rumen teknik adam, "Bu galibiyet bizi ilk 8 hedefine yakınlaştırdı. Eğer daha fazlasını yapabilirsek, 5. veya 6. sıra çok iyi olacak. 5. sırayı almak zor ancak Türkiye'de bir takımın Finansal Fair-Play nedeniyle Avrupa kupalarından men edilebileceği söylentisi var. Bu durumda 6. sırada yer alan takımın Avrupa kupasında oynama şansı var. 6. bitirmeye çalışıyoruz, bu Kayserispor için iyi bir performans olur" ifadesini kullandı.

Başakşehir ile yapacakları maça da değinen Marius Sumudica, "Başakşehir'e gidiyoruz, ne söyleyebilirim ki? Arda Turan, Clichy, Visca, Adebayor, Emre, Volkan Babacan... Karşılaşacağımız oyuncular bunlar, Adebayor'un eliyle yardım ettiği isimler. Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Devam edebildiğimiz kadar oynayacağız. Eğer bir veya üç puan alırsak, olağanüstü olur" diye konuştu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler