Sumudica'nın Malatyaspor'a istediği 3 transferden ilki yapıldı

Feride Kara
01.01.2022 - 23:02 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 00:39

Süper Lig'in ilk yarısını son sırada tamamlayan Malatyaspor devre arası transfer döneminde Cezayirli futbolcu Mehdi Zeffane ile büyük ölçüde anlaştı.

Sumudica'nın Malatyaspor'a istediği 3 transferden ilki yapıldı

Malatyaspor ikinci yarı öncesinde ara transfer dönemini iyi değerlendirmek istiyor. Cezayir milli takımında da forma giyen Mehdi Zeffane sağ bek mevkinde oynuyor. Malatyaspor'un büyük ölçüde anlaştığı Zeffane sırasıyla Lyon, Rennes ve Krylya Sovetov takımlarında oynadı. Rusya'nın Krylya Sovetov takımından Malatyaspor'a gelmesi beklenen Zeffane 29 yaşında. 

Sumudica transfer istiyor

Malatyaspor'un hocası Sumudica ara transfer döneminde takım kadrosunu güçlendirmek istediklerini açıklamıştı. Rumen teknik adam 6-7 oyuncu alacaklarını ve bunlardan 3 oyuncu ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyuran Sumudica, “Bu oyuncuları istiyordum, hepsi güvendiğim, Malatyaspor ve benim için mücadele edecek oyuncular.” dedi.

İlgini Çekebilir
Malatyaspor'da Sumudica'nın transfer listesinde 9 isim!
Habere Git

Malatyaspor ligden düşmeyecek

Sumudica “6-7 oyuncuyla anlaşacağız, en az 5’i yabancı olacak. 3 tanesi gelmeyi kabul etti ve Ocak ayının başında bizimle çalışmalara başlayacaklar. Hepsi ısrar ettiğim oyuncular, seviyemizi yükseltecek oyuncular. Yönetim onları imzalamak için çaba sarf etti. Ben sözümün eriyim ve Malatyaspor’un bu sezon düşmeyeceğine dair sözümü tutacağım.” ifadelerine yer verdi.

İkinci yarıya iddialı giriş

Marius Sumudica’nın “3 oyuncu ile anlaştık” sözlerinin ardından Yeni Malatyaspor ’un Mehdi Zaffane, Azubuike Okechukwu ve Godfred Donsah ile anlaştığı iddia edildi. Süper Ligin son sırasında 15 puanla yer alan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda elenen Malatyaspor ikinci yarıya iddialı bir kadro ile girmek istiyor. 

İlgini Çekebilir
4 aydır maaş alamadığını iddia etti! Sözleşmesini feshediyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler