Sumudica, Kayserispor'dan ayrılacak mı? Başkan Bedir açıkladı!

04.05.2018 - 13:33 | Son Güncellenme: 04.05.2018 - 13:33

Sumudica, Kayserispor'dan ayrılacak mı? Başkan Bedir açıkladı!

TFF, 6 Mayıs Pazar günü oynanması planlanan Beşiktaş - Kayserispor maçının 7 Mayıs pazartesi gününe alındığını açıkladı. 

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, TFF'nin kararı sonrası açıklamalarda bulundu. Beşiktaş maçıyla ilgili ön görülerde bulunan Başkan Bedir, teknik direktörleri Marius Sumudica'nın geleceği hakkında da konuştu. 

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

'İstenmeyen birtakım olaylardan biz de etkilendik'

Sözlerine TFF kararıyla ilgili düşüncelerini anlatarak başlayan Erol Bedir, "Süreç bizim dışımızda gelişti. Tamamen farklı, istenmeyen birtakım olaylardan sonra biz etkilendik. Bizim tek istediğimiz, maçımızın gününün söylenmesiydi. Fakat bu maçın oynanması beklendi ve çok ciddi bir açıklama yapılmadı. Biz bunun serzenişi içindeydik. İstanbul’a gitmek, antrenman yapmak gibi teknik konularda mağdur olduk. Biz bilgi istedik ancak bize bilgi verilmedi. Dün akşam maç bittikten sonra biz de planımızı pazartesi akşamına göre yaptık. Beşiktaş’ın kendi açısından iddiaları var. Son mağlubiyetten sonra şampiyonluk konusunda sıkıntılı duruma düştüler ancak en azından Şampiyonlar Ligi gibi bir hedefleri var.  Bizim de kendi adımıza hedeflerimiz var, en az 50 puanın üzerine çıkmak istiyoruz.  Bütün takımlar birbirini içeride ve dışarıda yenebilecek durumda, sadece çok istemek ve arzulamak önemli" dedi. 

Sumudica, Kayserispor'dan ayrılacak mı?

İsmi son günlerde Romanya A Milli Takımı ve Rus devi Zenit'le anılan teknik direktörleri Marius Sumudica hakkında ise Başkan Bedir, "Normal şartlarda teknik adama gelen teklifler bize iletilmiyor ancak samimiyetten dolayı Sumudica gelen teklifleri bize iletiyor. Biz bunları gayet normal karşılıyoruz ve gelen teklifler bizi gururlandırıyor. Sonuç itibari ile ne yapacağımız konusunu sezon sonunda görüşürüz. Sözleşmelerin olması çok fazla bir şey ifade etmiyor. Sonuçta yaptığımız iş gönül rızasına dayanıyor. Gönülsüz bir şekilde çalışan bir hoca nasıl çalışabilir? Dolayısıyla sözleşmelere fazla takılmamak gerekiyor. Biz bu 3 maç bittikten sonra oyuncularımızla konuştuğumuz gibi hocamızla da oturup konuşacağız. Şu anda olduğu gibi güvenimiz devam ediyorsa sözleşmemize uyarız. Eğer hocamızın bir sıkıntısı varsa ya da bizden bir talep olursa oturup konuşuruz" ifadelerini kullandı. 

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler