Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica : Kimle Oynayayım?

Orhan Gülek
20.11.2021 - 19:12 | Son Güncellenme: 20.11.2021 - 19:31

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica 1-0'lık Giresunspor mağlubiyeti sonrası 'Isınmada Wallace sakatlandı. Tetteh sakat. Kimle oynayayım?' dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica : Kimle Oynayayım?

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında GZT Giresunspor, Yeni Malatyaspor'u sahasında konuk etti. Karşılaşma, GZT Giresunspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, takımda yaşanan sakatlıklardan söz ederek şu ifadeleri kullandı:

"Çok büyük gol şansları olmadı"

"20 yıllık kariyerimde başıma ilk kez bu geliyor. Üst üste maçlar kaybediyorum. Oyuncularımı kaybediyorum.Kaybetmeyi hak etmedik. Oyuncularımı tebrik etti mücadelelerinden dolayı. İyi oynadılar. kötü bir şansımız vardı. Çok büyük gol şansları olmadı. Penaltıdan gol buldular. Isınmada Wallace sakatlandı. Tetteh sakat. Kimle oynayayım? Çok fazla oyuncum yok takıma kenardan gelip yardımcı olacak. Takımın kuruluşuyla ilgili kötü bir yorum yapmak istemiyorum. Ama bu şekilde benim için çok zor. Set antrenman yapmaktan korkuyorum. Daha fazla oyuncu kaybedebiliriz." 

 

Senin için hazırladığımız haberler