Sumudica yine kart gördü

05.01.2021 - 16:26 | Son Güncellenme: 05.01.2021 - 16:58

Gaziantep Futbol Kulübü haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktörü Marius Sumudica, Ankaragücü maçında sarı kart gördü. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Gaziantep Futbol Kulübü ile MKE Ankaragücü karşı karşıya geldi.

Sumudica yine kart gördü

Ev sahibi ekipte teknik direktör Marius Sumudica, 23. dakikada rakip takımın yavaş hareketleri üzerine 'Time' diye hakeme seslenince sarı kart gördü.

Rumen teknik adam, geçen hafta oynanan ve 1-1 berabere biten Erzurumspor maçında da sarı kart görmüştü. 

Sumudica maç sonu şu açıklamaları yapmıştı:

"İdareci arkadaşlar maçtan sonra yanıma gelip sarı kart yediğimi söylediler. Neden diye sorunca da hakemi tebrik ettiğim için olduğu söylendi. Maçtan sonra sadece hakemin yanına gidip tebrik ettim ama sarı kart yedim, nedenini anlamadım. Bazen benim de hatalarım oluyor, hatalarımı kabul ediyorum. Sadece gidip tebrik ettim, bu sarı kartın nedeni ne merak diyorum. Diğer hocalar ve tüm oyuncular maç sonu gidip hakemi tebrik eder, ben tebrik edince mi sıkıntı oluyor? Galiba sadece bu kural Türkiye’de var. Bana da bildirmeleri gerekiyordu, bilseydim yapmazdım. Bundan sonra maç sonu sahaya girip hakemleri tebrik etmem. Kimseye hakaret etmedim, hiçbir şey söylemedim. Benim VAR hakkında fikrim değişmeye başladı, futbolu gerçekten mahvediyor"

Senin için hazırladığımız haberler