Sumudica'dan büyük iddia: Başaramazsam para almam

03.12.2021 - 19:01 | Son Güncellenme: 03.12.2021 - 23:46

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, kadro kalitesinin yetersizliği hakkında çarpıcı açıklamalar yaparken bir de vaatte bulundu. İşte detaylar...

Sumudica'dan büyük iddia: Başaramazsam para almam

AJANSSPOR-HABER

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Marius Sumudica, hem takımının kadro kalitesi hem de antrenmanlar hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan Rumen hoca, "Buraya gelmeden önce ilk 11'i görünce mutlu oldum, daha sonra yedekleri görünce şoke oldum" dedi.  

'Yeni Malatyaspor antrenman yapmamış'

Kendisinden önceki teknik direktör İrfan Buz'a atıfta bulunan Sumudica, "Futbolcularımız biz daha önce bir antrenman yapmadık diyorlardı. Her antrenmanda bir oyuncumuzu kaybediyorduk ve bu beni çok üzüyordu. Bir kondisyoner bana gelip de 'ağır antrenman yaptırmayalım' nasıl der anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Sumudica: 10 futbolcum Süper Lig seviyesinde değil 

Kadroyla ilgili eleştirilerini sürdüren Sumudica, "Transfere ihtiyacımız var. Bizim oyuncularımız Süper Lig oyuncuları ama ona rağmen Akhisar maçında istediğimiz performansı gösteremediler. Utanarak söylüyorum ama 10 tane oyuncumuz Süper Lig'de oynayacak seviyede değil. O kabiliyetleri yok" yorumunda bulundu.

'Gaziantep'te neler yaptığımı gördünüz'

İstediği transferlerin yapılması halinde başarılı olacağını vurgulayan Marius Sumudica şöyle konuştu: "Gaziantep'e ilk gittiğim zaman hazırlık maçında yenildik ve takımı değiştirdim. Kendi takımı kendim kurdum. Gaziantep'te neler yaptım gördünüz. Süper Lig'de kalmak için en az 6 oyuncuya ihtiyacım var. Ben bu sene için hiçbir taraftarımıza başarı sözü veremem. Önümüzdeki yıl istediğimiz transferler ve oyun mantalitem ile oynarsam, ilk 10'un altında olursak para almayacağım. Söz veriyorum." 

'Geri dön diye beni arıyorlar'

Röportajında Erol Bulut'un çalıştırdığı Gaziantep FK'nin durumuna da değinen Rumen teknik adam, "Kayserispor'da güzel bir başarı yakaladım. Gaziantep FK'da güzel bir başarı yakaladım. Şu anda bıraktığım takım, o takım değil. Birçok arkadaşım oradan beni arıyor 'geri dön' diye. Benim hayalim Yeni Malatyaspor'u aynı düzeye getirmek" dedi.

Sumudica'dan Galatasaray'a gönderme

Son olarak Galatasaray ile oynadıkları maçta kırmızı kart görmesini yorumlayan Marius Sumudica şunları söyledi: "20 cm içeri girdiğim için bana kırmızı kart verdi dışarı attılar. Diğer takımın tüm yedek kulübesi içeri girdi ama ceza vermediler. Bir takımı üstte tutup bir takımı altta göstermek hiç iyi değil. 

'Bazı hocaların bir şut atmadığı kalıyor'

Misafir ağırlar gibi herkesin masada oturması lazım. Büyük takıma masada yemek yedirirseniz, küçük gördüğünüz takıma dışarıda soğukta yemek yedirirseniz yemek mideye rahat ulaşmaz. Bazı hocalar var içeriye girip şut çekmedikleri kalıyor ama kart yok."

Senin için hazırladığımız haberler