Sumudica'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ve Mourinho yorumu

17.09.2024 - 15:29 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 15:32

Son dakika spor haberi: Rapid Bükreş Teknik Direktörü Marius Sumudica; Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, Jose Mourinho ve Aaron Boupendza hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Sumudica'dan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ve Mourinho yorumu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Kayserispor, Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK'da çalışan ve şu anda Rapid Bükreş'te görev alan teknik direktör Marius Sumudica açıklamalarda bulundu.

Sumudica, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, Jose Mourinho ve Aaron Boupendza transferini yorumladı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Marius Sumudica, "Sezon başında Suudi Arabistan'dan birkaç teklif aldım. Ancak proje çok içime sinmedi. Türkiye'de çalışma istediğim vardı. Fakat ciddi bir teklif gelmeyince beklemede kaldım. Sonrasında efsanesi olduğum Rapid Bükreş'ten teklif aldım. Proje beni çok mutlu etti. Şu anda ait olduğum yerdeyim. Rapid Bükreş ile 3 yıllık kontratım var. Burada projelerimi gerçekleştirmek istiyorum. Türkiye benim ikinci vatanım" dedi.

Boupendza'yı 5 dakikada ikna etti

Aaron Boupendza'nın transferiyle ilgili olarak ise Sumudica, "Sadece Aaron Boupendza değil Clinton N'Jie de aramıza katıldı. Boupendza ile beş dakika görüştükten sonra ikna oldu. Boupendza'ya projemizden bahsettim. Kulübümüzün çok iyi ekonomik yapısı var. Boupendza'yı isteyen kulüpler vardı. Bizi tercih ettiği için teşekkür ederim. Süper Lig'in 2-3 sezon önceki gol kralı artık bizimle birlikte. Bu da kulübümüz için şans" diye konuştu.

Mourinho'ya övgü dolu sözler

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ve Jose Mourinho ile hakkında ise Marius Sumudica, "Süper Lig'i takip ediyorum, oradan kopmam mümkün değil. Maxim ve Sorescu'yu takip ediyorum. Süper Lig bu sezon geçen sezona göre daha zor geçecek. Çünkü Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yanına Beşiktaş geldi, hoca değişikliği yaşayan Trabzonspor geldi. Mourinho, Mourinho'dur. Dünyanın sayılı hocalarından birisini Fenerbahçe getirdi. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Derbide keskin yorumlar yapmak çok zor. Üç sonuca da açık bir maç" şeklinde konuştu ve ekledi:

"Osimhen'in Süper Lig'e gelmesi gayet normal"

"Victor Osimhen'in Süper Lig'e gelmesine şaşırmadım. Süper Lig, dünyanın en iyi 6 ligi arasında. Osimhen geldi ancak Icardi ve Batshuayi gibi kaliteli iki forvet Galatasaray'da. Osimhen'in Süper Lig'e gelmesi gayet normal"

Senin için hazırladığımız haberler