Sumudica'dan Galatasaray'a: "Petrila'yı istiyorlarsa beni ararlar..."

14.08.2021 - 20:45 | Son Güncellenme: 14.08.2021 - 20:56

Son dakika transfer haberleri... Romanya ekiplerinden CFR Cluj'un hocası Marius Sumudica, Galatasaray'ın Petrila'ya olan ilgisini değerlendirdi. İşte detaylar...

Sumudica'dan Galatasaray'a: "Petrila'yı istiyorlarsa beni ararlar..."

AJANSSPOR - HABER

 

Türkiye'de Gaziantep Futbol Kulübü ile Çaykur Rizespor'u çalıştıran Rumen Marius Sumudica, ülkesinin basınına Galatasaray hakkında konuştu. Romanya'nın köklü ekiplerinden CFR Cluj'u çalıştıran Sumudica, İstanbul ekibinin oyuncularından Claudiu Petrila'ya olan ilgisini yorumladı. Tecrübeli antrenör; "Terim imparator..." dedi. İşte, Marius Sumudica'nın açıklamaları.

Sumudica: "Beni kesinlikle ararlar..."

Romanya'dan DigiSport'a konuşan Marius Sumudica, Claudiu Petrila'nın Galatasaray'a transfer olacağı iddialarını şu şekilde cevapladı:

 

"Galatasaray istiyorsa, beni kesinlikle ararlar. Fatih Terim ile iyi bir ilişkim var. Lig oynanırken de onunla konuşmuştum. Yabancı sınırıyla ilgili bana telefon edip fikirlerimi sormuştu. O Türkiye'de büyük bir isim, o İmparator."

"Elinden geleni yapan bir futbolcu..."

Claudiu Petrila'nın azimli bir genç olduğunu belirten Sumudica: "Petrila yükselişte bir oyuncu, bu kulüp için elinden geleni yapan bir futbolcu. Ona destek olmalıyız ve ilk destek de benden gelecek. Birkaç yıl önce onunla uğraşılsa, şu anda daha başka seviyede olurdu. Benimle birlikte inanılmaz büyüyecek." diye konuştu.

Claudiu Petrila'nın istatistikleri

2017 yılında Rumen Bihor ekibinden bedelsiz olarak CFR Cluj'un altyapısına transfer edilen Claudiu Petrila, bu yıl çıktığı 4 lig maçında 3 gol attı. 20 yaşındaki kanat oyuncusu, sol kanat dışında sağ kanatta ve on numara pozisyonunda da performans gösterebiliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler