Sumudica'dan Kayserispor yönetimine sözleşme uzatma teklifi! 5 yıl daha...

28.11.2017 - 12:34 | Son Güncellenme: 28.11.2017 - 12:34

Sumudica'dan Kayserispor yönetimine sözleşme uzatma teklifi! 5 yıl daha...

Kayserispor Başkanı Erol Bedir'den teknik direktör Marius Sumudica hakkında flaş açıklama geldi.

Başkan Bedir, "Sumudica, 'Bana acil Türkçe öğretmeni bulun' dedi. Sezon öncesinde yalnızca Sumudica'yla görüştük. Zico gündemimize hiç gelmedi. Sumudica zaman zaman gülerek, "5 yıl daha sözleşme uzatalım" diyor. Sumudica'nın yıllık kazandığı ücret 400 bin Euro. Sözleşmeyi biz feshedersek tazminat ödemiyoruz, kendisi ayrılırsa bize tazminatı ödeyecek. Sumudica için Lucescu referans oldu" ifadelerini kullandı.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Ajansspor editörü Salim Manav'a özel açıklamalarda bulundu.

İşte Erol Bedir'in açıklamalarından önemli satır başları:

Başakşehir'in pozisyonu yoktu

"Başakşehir maçında bütün amacımız sahadan 3 puanla ayrılmaktı. Ligimizde 7. ve 8. haftadan sonra net bir şekilde içeride-dışarıda 3 puana oynayan bir takım olduğumuzu herkes gördü. Bugün itibariyle ligde 2. mağlubiyetimiz var. Biz gücümüzü biliyoruz, oynadığımız takımlarında güçlerini biliyoruz. Başakşehir Türkiye'nin en iyi takımlarından birisi fakat dünkü karşılaşmada pozisyonları yoktu"

Sumudica'ya inanıyorum

"Adebayor'un eliyle attığı bir gol var. Adebayor'un maçtan sonra pozisyonu açıklamasını beklerdim. Maç içerisinde polemikler yaşandı. Adebayor'un kafasındaki düşüncesi neydi onu bilmiyorum. Hakemlerin kasıtlı olarak hata yaptığını düşünmüyorum. Hakemlerden biraz daha dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Bizim yapmamız gereken şey daha çok çalışmak. Sumudica'yla bir görüşmem olmadı. Hocamıza inanıyorum"

Sumudica'nın sözleşmesi ne zaman sona erecek?

"Sumudica'yla 2 yıllık mukavelemiz var. Zaman zaman "Benimle 5 yıllık sözleşme uzatacaksınız" diye şaka yapıyor. Transfer döneminde sadece Sumudica'yla görüştük. O dönem Zico'yla falan görüşmedim. Saygın bir isim fakat gündemimize gelmedi. Sumudica'yla İstanbul'da 1 saat içerisinde anlaştık. Bizi tercih etmesinin sebebi Kayserispor'da başarılı olabileceğine inandığı için. Hocamızın yıllık ücreti 400 bin Euro. Sözleşmesini feshedersek tazminat ödemiyoruz, kendisi ayrılırsa tazminat ödeyecek"

Lucescu, Sumudica'ya referans oldu! Sumudica
'dan flaş istek...

"Sumudica'nın şu anda bizden en önemli isteği Türkçe öğretmen. 'Bana acil Türkçe öğretmeni bulun' diyor. Devre arasında Tükçe kurslarına başlayacak. Sezon öncesi Lucescu hocamız için bize referans oldu. Dün maç sonunda Lucescu, soyunma odasına indi, oyuncularımız ve teknik direktörümüzle sohbet etti"

İşte Kayserispor'un toplam maliyeti

"Takımımızın toplam maliyeti 12.5 milyon Euro. Transfer döneminde toplamda 1.6 milyon Euro bonservis bedeli ödedik"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.)

 

Senin için hazırladığımız haberler