Marius Sumudica'dan Morutan ve Cicaldau'ya olay sözler!

Feride Kara
25.02.2022 - 16:29 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 16:35

Son olarak Yeni Malatyaspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan Marius Sumudica vatandaşları Morutan ve Cicaldau için "Galatasaray için büyük pişmanlık" dedi

Marius Sumudica'dan Morutan ve Cicaldau'ya olay sözler!

Ülkemizde son olarak Malatyaspor'u çalıştıran Marius Sumudica, Rumen basınına Galatasaraylı Olimpiu Morutan Cicaldau hakkında açıklamalarda bulundu. 

Morutan ve Cicaldau'nun durumu kötü

Sumudica "Morutan ve Cicaldau'nun durumu kötü. Morutan çok yetenekli bir oyuncu ama yavaş, hızı düşük ve düşük hızlı futbolcular Türkiye'de oynayamıyor. Özellikle ilk 11'de oyunculardan hız bekleniyor. Onu forvetin arkasına koymak, onu özgürlük vermek gerekiyor. Cicaldau orada henüz tükenmiş değil ama kötü gidiyorlar.
 
 

İlgini Çekebilir
Torrent'e kura çalıştığı yerden geldi!
Habere Git

Galatasaray için büyük pişmanlık

Hiç göze hoş gelecek bir futbol oynamıyorlar. Buraaya geldi ama liglerdeki fark bu. Bildiğim kadarıyla Galatasaray, ikisinden de vazgeçmek istiyor. Maxim, Gaziantep'te iyi oynuyor. Maxim ve Alin Tosca, Gaziantep'in vazgeçilmezleri oldular. Djokovic de Adana'ya gitti. Onun için zor olacak ama ileriye doğru, doğru bir adım. Sezon başında büyük umutlarla getirildiler (Morutan-Cicaldau) ama beklentilerin çok uzağındalar. Galatasaray için büyük pişmanlık."
 
 

Senin için hazırladığımız haberler