Sumudica'dan Samet Aybaba'ya Balotelli ve Belhanda eleştirisi!

29.08.2021 - 16:47 | Son Güncellenme: 29.08.2021 - 17:02

Son dakika haberleri... Adana Demirspor teknik direktörlüğüyle anılan Marius Sumudica, Rumen basınına konuştu. Sumudica, Aybaba'ya bir eleştiride de bulundu. İşte detaylar...

Sumudica'dan Samet Aybaba'ya Balotelli ve Belhanda eleştirisi!

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'in 3. haftasında 3 teknik direktör koltuğundan oldu. Ligin ilk haftasında Kayserispor'dan Yalçın Koşukavak, ikinci haftasında Kasımpaşa'dan Şenol Can ve üçüncü haftasında Adana Demirspor'dan Samet Aybaba görevlerinden ayrıldı. Peki, Samet Aybaba'nın yerine hangi teknik direktör getirilecek? Marius Sumudica, Adana Demirspor iddialarına ne dedi? 

"Türkiye benim ikinci ülkem..."

Rumen gazeteci Emanuel Roşu'ya konuşan Marius Sumudica, Türkiye iddialarına: "Türkiye benim ikinci ülkem. Orayı çok sevdim. Orada kendimi çok iyi hissettim. Oradaki insanları ve Türkiye'deki futbolu seviyorum. Tekrar Türk takımlarıyla anılmak çok güzel" cevabını verdi. 

Aybaba'ya eleştiri

Samet Aybaba'nın görevden alınmasını yorumlayan Sumudica, Balotelli ve Belhanda üzerinden bir eleştiri de yaptı. Rumen çalıştırıcı: "Balotelli ve Belhanda'nın 90 dakika süreyle sahada kalması lazım. Bu oyuncular her an harikalar yaratabilir. Her an skor üretebilir. Olağanüstü oyuncular" dedi. 

 

Aybaba, Balotelli'ye 3 maçta 209 dakika; Belhanda'ya 3 maçta 182 dakika süre vermişti. 

Cluj'da tatsız son

2 gün öncesine kadar CFR Cluj'u çalıştıran Marius Sumudica, beklenmedik bir şekilde buradaki görevinden oldu. Cluj'un ligde liderliği bırakmamasına karşın takımın sahibi Ioan Varga, Rumen futbol insanıyla yolları ayırdı.

 

Sumudica da ayrılığa ilişkin: "Bu takımın teknik direktörüyüm ve görevden alındığım tarafıma resmen bildirilmedi. Programda olduğu gibi antrenmana geldim ve tesise girmeme izin verilmiyor. Takım patronuyla konuşmadık bile." demişti. 

İlgini Çekebilir
Yılların hasretini bitirdi, 3 haftada gönderildi!
Habere Git

Başkan Sancak: "Alakası yok..."

Bugün, A Spor'a bağlanan Murat Sancak, Aybaba'nın vedası hakkında: "Samet hoca ile anlaşarak ayrıldık. Aldığımız puanlar da ortada. Farklı yerlere çekilebilir Balotelli gibi ama alakası yok. Balotelli çok değerli bir futbolcu. 55. dakikada hangi oyuncu çıkarılsa tepki gösterir. Altında başka bir şey aramanın alemi yok" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler