Sumudica'dan yönetime tehdit: ''Ya istediğim transferleri yaparsınız...''

Akın Ungan
12.12.2021 - 18:18 | Son Güncellenme: 12.12.2021 - 22:53

Süper Lig'in 16. haftasında Yeni Malatyaspor, Alanyaspor'u konuk etti. Yeni Malatyaspor sahadan 6-2 mağlup ayrılırken, Marius Sumudica, sahaya girerek, taraftarlara "Bitti" işareti yaptı.

Sumudica'dan yönetime tehdit: ''Ya istediğim transferleri yaparsınız...''

Süper Lig'in 16. hafta müsabakalarında 14 puan ile 18. sırada bulunan Yeni Malatyaspor, kendi evinde Alanyaspor'u ağırladı. Ev sahibi takım, karşılaşmanın 4. dakikasında fileleri havalandırarak öne geçse de Alanyaspor'un gollerine engel olamadı. Maçın sonunda Alanyaspor, 6-2 galip geldi.

Sumudica veda mı etti?

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli hocası Marius Sumudica, 6-2'lik mağlubiyetin ardından sahaya girerek, tribünlere "Bitti" işareti yaptı. Sumudica'nın bu hareketi, Malatya'ya veda edeceği sinyali verdi.

Sumudica, istifa mı ediyor?

Tecrübeli teknik adam karşılaşma sonunda açıklamalarda bulundu. Marius Sumudica, "Her şeyden önce taraftarlarımızdan özür dilemek istedim. Ama bu tip durumlarda bunun bedelini hocalar öder. Şu anda bizim futbolcu grubumuzun oynadığı bir sistem var; 5-4-1. Bu sistemde oynadığım zaman Galatasaray ve Konyaspor'a karşı puan aldık. 2 gol attık bugün, ama bu tabii imkansız çünkü 2 gol attıktan sonra sahanızda 6 gol yiyorsunuz. Sizin karşınızda oyuncular hakkında kötü konuşacak değilim ama bazı hataları bugün anlamıyorum. Şu anda bu şekil bağıran taraftarlar bunu hak etmiyor. Bu kulübün ir şoka ihtiyacı var. Bu şok kim olur, ne olur, göreceğiz başkanla konuşacağım. Doğru bir karar alacağımı düşünüyorum. Çünkü bu şekilde devam etmek çok zor.'' yorumlarını yaptı.

Veda konuşması yaptı mı oyuncularla?

Kendisine gelen soruya cevap veren Sumudica, kendi istediği transferlerin yapılması için yönetime mesaj gönderdi. Sumudica, Hayır. Orada mıydınız? Orada öyle bir konuşma yapmadım. Yok onlara bir veda konuşması yapmadım ama başkanla bir konuşma yapacağımı söyledim. Tabii 2 haftadır da listeyi verdik, şu ana kadar bir çözüm gelmese de Sumudica'nın Malatya'da devam etmesinin tek bir yolu var, bütün yönetim kurulu üyelerinin istediğim oyuncuları getirmesi olur. Eğer başka oyuncuları getirirlerse yazın da sezon başında bu oyuncuları getirmişse bu oyuncuların sorumluluğunu da almalı. Başka insanların hatalarını üzerime almak istemiyorum. İstediğim oyuncuları almak için bana katılıyorlarsa Malatya ligde kalacak. Eğer değilse benim tarafımdan çok zor böyle devam etmek." yorumlarını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler