Sumudica’ya Türkiye’den teklif var!

18.03.2021 - 22:12 | Son Güncellenme: 18.03.2021 - 23:08

Dış haberler… Türkiye’de en son Çaykur Rizespor ile tatsız bir deneyim yaşayan Rumen antrenör Marius Sumudica, ülke basınına verdiği demeçte Türkiye’den teklifler olduğunu iddia etti. Körfez kulüplerinden, Rusya’dan ve Polonya gibi ülkelerden de teknik direktörlük teklifi aldığını söyleyen Sumudica, Türkiye’ye dönme eğiliminin daha ağır bastığını sözlerine ekledi. İşte detaylar…

Sumudica’ya Türkiye’den teklif var!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Türkiye’de Gaziantep FK'yi 1,5 yıl, Rizespor’u 7 maç yöneten Sumudica, Rize’den ayrılır ayrılmaz teklifler geldiğini ülke basınından Digisport’a aktardı. Sadece Türkiye değil; Körfez ülkeleri, Rusya ve Polonya gibi ülkelerden de teklif aldığını iddia eden Sumudica, Türkiye’ye dönme eğiliminin daha ağır bastığını söylemekten kendini alamadı. Rizespor’da sadece 7 maç takımın başında kalıp apar topar ülkesine geri dönen teknik adamın, hangi ülkeyi tercih edeceği belirsizliğini koruyor.

Türkiye'yi unutamadı

Polonya ekibi Jagiellonia’da teknik direktör Bogdan Zajac’ın görevine bir gün önce son verildi. Zajac’ın halefi olarak düşünülen isim, bir süredir memleketinde inzivaya çekilen Marius Sumudica. Ancak Sumudica’nın hedefi Polonya’ya gitmek değil. 

Sumudica, "Türkiye'ye döneceğim..."

Ülke basınına kariyer planlamasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Rumen antrenör, “Bana gelen tekliflere bakınca tekrar Türkiye’ye veya Körfez ülkelerine gideceğimi düşünüyorum. Polonya’dan bir ekiple resmi anlamda görüşüyorum. Rusya’dan da teklifte bulunan bir kulüp var. Orta sırada bir ekip olduğu için kolay olmayacağını hissediyorum.” şeklinde konuştu.

Sumudica'nın Türkiye karnesi

Gaziantep FK'yi 1,5 yıl boyunca yöneten Marius Sumudica, bu süreçte 51 maça çıkıp 19 galibiyet, 20 beraberlik ve 12 mağlubiyet almıştı. Gaziantep FK'den ayrıldıktan hemen sonra bir başka Süper Lig ekibi Rizespor'da görevlendirilen Sumudica, takımın başında çıktığı 7 maçta 4 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı. 

Senin için hazırladığımız haberler