Sunderland'den Lens açıklaması!

10.07.2017 - 18:18 | Son Güncellenme: 10.07.2017 - 18:18

AJANSSPOR -  Geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren ve sarı lacivertlilerde dönmek istediğini dile getiren  Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens hakkında Sunderland Teknik Direktörü Simon Grayson'dan açıklama geldi.

İngiliz basınına Wahbi Khazri ve  Lens'in durumu ile ilgili açıklama yapan Grayson, "Halen burada olduklarına göre ve Sunderland'in oyuncusu olarak paraalrı ödeniyorsa, diğer oyuncularla birlikte her idmana çıkacaklar.  Burayı neşelendirmek için  bulunmuyorlar, paralarını kazanacaklar. Burada oldukları sürece onlardan faydalanacağız ve ğer bir şeyler değişirse, o zaman düşünürüz" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, kulüp olarak Lens'in transferi için pazarlıkları sürdürdüklerini ifade etmişti.

Fenerbahçe'de oynamak istediğini belirten Lens de Hollanda basınına yaptığı açıklamada, "Bana neden henüz teklif yapılmadığının nedenlerini bilmiyorum. Sadece konuşma var, kağıt üzerinde bir şey yok. Bunun açıklığa kavuşmasını istiyorum" diye konuşmuştu.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler