Süper Kupa için flaş iddia! 100 milyon dolar...

25.12.2023 - 10:13 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 10:29

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'da oynayacağı Süper Kupa maçıyla ilgili flaş bir iddia geldi. Detaylar haberimizde...

Süper Kupa için flaş iddia! 100 milyon dolar...

AJANSSPOR - HABER

Son Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, TFF Süper Kupa maçı için 29 Aralık Cuma günü saat 20.45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. 

Suudi Arabistan'da oynanmasına büyük tepki

Süper Kupa maçının TFF tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılında Suudi Arabistan'da oynatılacak olması ise büyük tepki topladı. Futbolseverler özellikle sosyal medyadan karşılaşmanın Türkiye'de oynanması için paylaşımlarda bulunurken, karşılaşmanın tarafları Fenerbahçe ve Galatasaray kulübünden yöneticiler, kulüp üyeleri ve taraftarlar mücadelenin Suudi Arabistan'da oynanmasına tepki gösterdiler. Tüm tepkilere karşın TFF Süper Kupa maçının yerini değiştirmedi.

"Suudi Arabistan'a 100 milyon dolar için gidiyorlar"

Süper Kupa maçına kısa süre kala araştırmacı-yazar Erol Mütercimler'den flaş bir iddia geldi. Mütercimler, Halk TV'de katıldığı programda, ''Suudi Arabistan'a 100 milyon dolar için gidiyorlar. Rakamı öğrendim. 50 milyon dolar Futbol Federasyonu alacak. 25 milyon dolar Fenerbahçe'ye, 25 milyon dolar Galatasaray'a' verilecek." ifadelerini kullandı.

Okan Buruk: Çok saçma

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk dün akşam Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldıkları derbinin ardından yaptığı açıklamada, "Üst üste iki derbi çok saçma. Ligin en çok yıpranan iki takımın dinleneceği yerde 29 Aralık'ta bir daha maç yaptırmak çok saçma'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler