Fırat Aydınus, Süper Kupa maçını yönetecek hakemi açıkladı

Özgür Koç
25.12.2023 - 12:22 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 12:35

Ligde oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ardından gözler iki takım arasında oynanacak olan Süper Kupa maçına çevrildi. Dev maçı yönetecek hakemin kim olacağı da büyük merak konusu...

Fırat Aydınus, Süper Kupa maçını yönetecek hakemi açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Futbolda, Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 0-0 eşiklikle sonuçlanan derbi karşılaşmasının ardından gözler 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa maçına çevrildi.

Süper Kupa maçını kim yönetecek

Ligde dün akşam Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini hakem Arda Kardeşler yönetmişti. İki takımın Süper Kupa mücadelesinde hangi hakemin görev alacağı ise en çok merak edilen konulardan biri...

Fırat Aydın'us Abdulkadir Bitigen yönetecek dedi

Eski hakem Fırat Aydınus, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçını yönetecek hakemin kim olacağına dair tahminde bulundu. Sports Digitale'a konuşan Aydınus, Süper Kupa'da Abdulkadir Bitigen'in düdük çalacağını iddia etti.

Bu sezon 8 maçta görev aldı

Bu sezon Süper Lig'de 8 maçta görev alan 40 yaşındaki Abdulkadir Bitigen, bu karşılaşmalarda 29 sarı kart ve 2 kırmızı kart çıkardı. Bitigen 6 kez de penaltı kararı verdi. Tecrübeli hakem bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray'ın 2'şer lig maçında düdük çaldı. Abdülkadir Bitigen'in yönettiği Fenerbahçe, Galatasaray karşılaşmaları ve sonuçları şöyle:

  • Fenerbahçe - Gaziantep FK: 2-1
  • Pendikspor - Fenerbahçe: 0-5
  • İstanbulspor - Galatasaray: 0-1
  • Galatasaray - Adana Demirspor: 3-1

Geçen sezon derbiyi yönetti

Abdulkadir Bitigen geçtiğimiz sezon Süper Lig'in 37. haftasında oynanan ve Galatasaray'ın sahasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettiği müsabakayı yönetmişti. Bitigen bu karşılaşmada 4 kez sarı kartına başvururken, mücadelenin 61. dakikasında Fenerbahçe'den Luan Peres'i direkt kırmızı kartla oyun dışında bırakmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler