Süper Kupa'da Parladı! Beşiktaşlı Emirhan İlkhan Kimdir? Oyuncu Profili

Akın Ungan
06.01.2022 - 00:14 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 01:53

Beşiktaş-Antalyaspor Süper Kupa maçında, Emirhan İlkhan, dikkat çekti. Peki Emirhan İlkhan kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımda? İşte, oyuncu profili...

Süper Kupa'da Parladı! Beşiktaşlı Emirhan İlkhan Kimdir? Oyuncu Profili

Geçtiğimiz sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, Süper Kupa'da, Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 berabere bitti.

Kritik maçta 2 gol de Atiba Hutchinson'dan geldi. Atiba hem takımının tek golünü kaydederken, kendi kalesine de bir gol attı. Maçın 79. dakikasında oyuna girerek, takımı hareketlendiren genç oyuncu Emirhan İlkhan, herkes tarafından beğeni topladı. Peki Emirhan İlkhan kimdir? Oyuncu kaç yaşında? Hangi takımın altyapısında yetişti? A takıma çıktı mı? Tüm bu soruların cevabı haberimizde... İşte Emirhan İlkhan'ın oyuncu prfili...

Kolay adam eksilterek, çizgiye inip, açtığı tehlikeli ortalarla Antalyaspor savunmasına zor anlar yaşatan genç oyuncu, gole yakın kimliği ile öne çıktı.

Emirhan İlkhan kimdir?

Süper Kupa'nın 79. dakikasında oyuna girerek, birçok kişiyi kendine hayran bırakan yıldız adayı, 1 Tem 2019'da futbol kariyerine başladı. Emirhan İlkhan, Beşiktaş Altyapısı'na girerek, futbola adım attı.

Emirhan'ın karnesi

Emirhan İlkhan, 2020/21 sezonunda U19 Süper Lig'de 16, Süper Lig U19 Playoff'unda 1 karşılaşmaya çıktı. Emirhan, Süper Lig'de 4 gol, 1 asist kaydederken, Playoff'da ise katkıda bulunamadı.

Şimdiye kadar Beşiktaş'ın U16 ve U19 takımlarında boy gösteren Emirhan İlkhan, bu sezon U19 Süper Lig'de 10, UEFA Gençlik Ligi'nde 7 maçta görev aldı. Süper Lig'de 7 gol atan genç oyuncu, Gençlik Ligi'nde ise 7 gol, 2 asiste imza attı.

Emirhan İlkhan kaç yaşında?

Beşiktaş'ın genç yeteneği Emirhan İlkhan, 1 Haziran 2004 yılında dünyaya geldi. Genç yıldız adayı, şu an 17 yaşında.

Önder Karaveli Emirhan İlkhan hakkında ne dedi?

Oynadığı futbol ile dikkat çeken Emirhan İlkhan hakkında konuşan Karaveli, "Yani gönlümden geçen aslında sadece Emirhan değil Ege ve Delibaş'la ilgili de bir pozisyon bulabilmekti. Ama oyunun akışı, rakibin durumu bütün bunlar sadece Emiran İlkhan'ı sahaya sokabilmemize fırsat tanıdı. O da sahaya girdiğinde son derece güvenli, dikkatli ve son derece bu takımın sanki uzun yıllardır bir parçasıymış gibi oynadı. Onun adına da çok sevindim. Emirhan gibi arkadan gelen çok oyuncumuz var. Sadece biz değil bütün kulüpler bu gençlere inanıp doğru zamanda sahaya sokmalılar. Türk futbolunun kurtuluşu bu gençlerden geçecek." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler