Süper Kupa'ya süper tören! Ayrıntılar belli oldu

27.12.2023 - 08:53 | Son Güncellenme: 27.12.2023 - 09:02

TFF'nin 29 Aralık Cuma günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa maçı için hazırladığı törenin ayrıntıları belli oldu.

Süper Kupa'ya süper tören! Ayrıntılar belli oldu

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, 29 Aralık Cuma günü saat 20.45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Süper Kupa için karşı karşıya gelecek.  

TFF'den özel tören

Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak Süper Kupa finali için Türkiye Futbol Federasyonu dillere destan bir tören hazırlıyor. 

İlgini Çekebilir
Süper Kupa'da G.Saray ve F.Bahçe'nin kazanacağı para ödülü belli oldu!
Habere Git

Futbolun ünlü isimleri davetliler arasında

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Spor, siyaset ve sanat dünyasından pek çok ünlünün bulunacağı final maçında Milli Takım Teknik Direktörü Vicenzo Montella ve İtalya'yı Avrupa şampiyonu yapan G.Saray'ın eski hocası Mancini de yer alacak. Lucescu, Mondragon, Kuyt, Selçuk İnan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal da finalin davetlileri arasında.

Türk bayrağı ve Atatürk posteri

Maçtan önce Cumhuriyetin ve TFF'nin 100'üncü yılı için özel bir şölen yapılacak. Birçok ünlü sanatçı da sahne alacak ve izleyenleri coşturacak. Norm Ender, 100. Yıl marşıyla coşkuya renk katacak. Seremonide ise 100 kişilik ekip, bayrağımız, Atatürk posteri ve kulüp armaları yer alacak.

Kupayı Büyükekşi verecek

Ses ve ışık gösterilerinin düzenleneceği son bölümde kazanan takıma kupa TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından verilecek.

İki takımın basın toplantıları ise yarın yapılacak. Saat 20.00'de F.Bahçe, 20.45'te G.Saray'ın basın açıklaması olacak.

Senin için hazırladığımız haberler