Süper Kupa maçı sonrası Trabzonspor'da Cornelius ve Larsen konuştu

Orhan Gülek
30.07.2022 - 23:41 | Son Güncellenme: 30.07.2022 - 23:49

Son şampiyon Trabzonspor, tarihinde ilk kez Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Sivasspor'u 2-0 mağlup ederek Süper Kupa'yı müzesine götürdü. Maç sonu Cornelius ve Larsen açıklamada bulundu

Süper Kupa maçı sonrası Trabzonspor'da Cornelius ve Larsen konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzasine götüren Sivasspor , Süper Kupa için kozlarını paylaştı. Geçtiğimiz sezon lig şampiyonluğuna ulaşan ve inanılmaz bir sezon geçiren Bordo-Mavililer, Yiğidolar'ı 4-0 mağlup ederek kupaya uzanan taraf oldu. Daha önce 2009-2010 ve 2019- 2020 sezonlarının Süper Kupası’nı kazanan Fırtına, 3. kez bu kupayı müzesine götürdü.

 

Maç sonu Trabzonspor'un başarılı forveti Andreas Cornelius değerlendirmelerde bulundu

"Çok mutluyum"

Karşılaşmada iki gol atarak adeta yıldızlaşan Andreas Cornelius, maç sonu "Sezona hazır olduğumuzu bugün herkese gösterdik. Bende iyi bir oyun ortaya koyduğumuz için çok mutluyum. İyi bir sezon bizi bekliyor. Bunlar önemli, değerli maçlar. İki play-off maçı oynayacağız. Bu maçlar çok zor maçlar. Final maçı gibi olacak. Rakip kim olursa olsun. Bugün bunu ne kadar hak ettiğimizi ve Şampiyonlar Ligi'nde neden olduğumuzu gösterceğiz." ifadelerini kullandı.

Jens Stryger Larsen: "Benim için gol çok güzel başlangıç oldu"

Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un yeni transferi Jens Stryger Larsen ilk resmi maçında gol attı.Maç sonu ise Danimarkalı futbolcu şu ifadeleri kullandı:

 

"Kazandığımız için çok mutluyum. Benim için gol çok güzel başlangıç oldu. Golden sonra herkesle birlikte olmak istedim. Geldiğim ilk günden bu yana tüm arkadaşlarım ve çalışanlar benimle çok ilgilendiler. Bende golü onlarla birlikte kutlamak istedim."

Senin için hazırladığımız haberler