Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu'ndan Serkan Özbalta sert sözler!

Feride Kara
23.03.2022 - 20:29 | Son Güncellenme: 23.03.2022 - 21:24

Süper Lig'de zor günler geçiren Altay'da başkan Özgür Ekmekçioğlu, istifa ettiğini canlı yayında açıklayan teknik direktör Serkan Özbalta'ya sert çıktı

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu'ndan Serkan Özbalta sert sözler!

Altay başkanı Özgür Ekmekçioğlu genç teknik adam Serkan Özbalta'nın İzmir'e gelme nezaketini bile göstermediğini söyleyerek sert sözlerle eleştirdi.

Altay armasının ağırlığını anlayamamış

Özgür Ekmekçioğlu, "Serkan hoca demek ki Altay armasının ağırlığını anlayamamış. Kimse Altay camiasına, başkan ve yönetimine böyle bir saygısızlık yapamaz, yüzüstü bırakıp gidemez. Biz, duygusal bir karar olduğunu düşünürken kendisinin kafasında çok önceden bir plan olduğunu üzülerek gördük" dedi.

İlgini Çekebilir
Son dakika: Altay Teknik Direktörü Serkan Özbalta, istifa etti
Habere Git

 Kendisini hiçbir kulübe tavsiye etmem 

Genç teknik adam Serkan Özbalta'ya Süper Lig'de çalışma ve kendini ispatlama fırsatı verdiklerini ifade eden Özgür Ekmekçioğlu, "Bu noktada kimseye gül bahçesi vaat etmedik. Her kulüp gibi biz de ödeme zorluğu çekiyoruz. Buna rağmen tüm ödemelerimizi gecikmeli de olsa yapıyoruz. Ama ilk zorlukta gemiyi terk edip kaçmak nedir? Özbalta, davranışı ile Süper Lig düzeyinde görev yapabilecek mental güce sahip olmadığını gösterdi. Bu saatten sonra kendisini hiçbir kulübe tavsiye etmem ve yapacağı açıklamaları ciddiye almam" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler