Galatasaray, Kolombiyalı Yıldızın Peşinde | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
27.03.2023 - 12:15 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 12:27

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Yunanistan Ligi'nde Olympiakos forması giyen James Rodriguez'i kadrosuna katmak istiyor. Detaylar.

Galatasaray, Kolombiyalı Yıldızın Peşinde | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Yunanistan Süper Ligi'nde Olympiakos forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan James Rodriguez'in peşinde...

Fanaticos sitesinde yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı takımın, Kolombiyalı yıldızı uzun bir süredir yakından takip ettiği belirtildi.

Beşiktaş'ın da listesinde

Öte yandan Galatasaray'ın dışında oyuncuyla Beşiktaş'ın da ilgilendiği öğrenildi. Hatta James2in siyah-beyazlı takıma açık kapı bırakarak, "Sezon sonu görüşürüz" yanıtı verdiği iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'ın izlediği 2 isim!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon Yunan ekibiyle 22 maça çıkan James Rodriguez 5 gol ve 6 asist kaydetti. 

Forma giydiği takımlar

31 yaşındaki yıldız oyuncu kariyerinde Envigado, CA Banfield, Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern Münih, Everton ve Al-Rayyan gibi takımların da formalarını giydi.

Alfredo Morelos da gündemde

Haberde, Galatasaray'ın bir başka Kolombiyalı oyuncu Alfredo Morelos ile de ilgilendiği ifade edildi. İskoçya Ligi'nde Rangers forması giyen golcü oyuncunun da kulübüyle olan sözleşmesi 31 Mayıs 2023'te sona eriyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Fransız oyuncuyla ilgileniyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler