Süper Lig devi Taylan Antalyalı'yı transfer listesine aldı!

Ali Bozkurt
09.06.2024 - 09:42 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 09:45

Geçen sezonu Samsunspor'da kiralık olarak tamamlayan Taylan Antalyalı, Galatasaray'a geri dönerken Trabzonspor'un transfer listesine girdiği iddia edildi.

Süper Lig devi Taylan Antalyalı'yı transfer listesine aldı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray'da beklenen performansa ulaşamayan Taylan Antalyalı, önce Ankaragücü'ne daha sonra ise Samsunspor'a kiralık olarak transfer olmuştu. Samsunspor'da kiralık sözleşmesi sona eren Antalyalı, Cim Bom'a geri dönerken Trabzonspor'un transfer listesine girdiği iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray'a bedelsiz geldi

2019 yılında Erzurumspor'dan Galatasaray'a bedelsiz transfer olan Taylan Antalyalı, sarı-kırmızılı takımda tutunamadı. Tecrübeli futbolcu, 2022'de MKE Ankaragücü'ne, 2023'te ise Samsunspor'a kiralandı. Galatasaray ile kariyerinde 102 maça çıkan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Süper Lig devinin listesine girdi.

Trabzonspor'un listesinde

Fanatik'te yer alan habere göre; Yerli havuzu genişletmek isteyen Trabzonspor’da, Galatasaraylı Taylan Antalyalı’nın listeye girdiği ifade edildi.

Samsunspor'da 26 maçta görev aldı

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Samsunspor’da geçiren 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, Süper Lig’de 26 maçta 2 gol atıp, 1 asist yaptı.

Abdullah Avcı istedi

Galatasaray ile 2 yıl daha kontratı bulunan fakat takımda kalması çok gözüken Taylan’ın, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından rotasyonda düşünüldüğü belirtildi. 

Senin için hazırladığımız haberler