Fenerbahçe'de Ryan Kent takımdan ayrılmak istiyor

30.12.2023 - 15:30 | Son Güncellenme: 30.12.2023 - 15:56

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sezon başında takıma katılan yıldız futbolcu ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Ryan Kent takımdan ayrılmak istiyor

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Fenerbahçe devre arasında yapacağı takviyelerle kadrosunu daha da güçlendirmenin planlarını yapıyor. Sarı lacivertlilerde yapılacak transferlerin yanı sıra bazı futbolcularla da yollar ayrılabilir. 

Teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda kadro yapılanması için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Ryan Kent ayrılmak istediğini bildirdi

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı İngiliz futbolcu Ryan Kent, takımdan ayrılmak istediğini sarı lacivertli yönetime bildirdi. 

Forma bulamamaktan mutsuz

Ligde son 7 maçta bir dakika olmak üzere 15 maçta sadece 633 dakika oynama fırsatı bulabilen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunun bu durumdan dolayı mutsuz olduğu ve forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği ifade edildi.

İsmail Kartal ayrılığa onay verdi

Teknik direktör İsmail Kartal'ın da daha çekişmeli ve zorlu geçmesi beklenen ligin ikinci yarısı için Ryan Kent'i kadroda düşünmedeği ve İngiliz futbolcunun ayrılığına onay verdiği ileri sürüldü.  

Hull City, Ryan Kent ile ilgileniyor

Daha önce Fenerbahçe'den Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh ve Pelkas'ı transfer eden Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'nin, Liverpool altyapısından yetişen Ryan Kent ile de ilgilendiği ifade edildi.

Sözleşmesi 2027'de bitiyor

Fenerbahçe 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu bu sezon 15 maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Transfermarkt verilerine göre Ryan Kent'in güncel piyasa değeri 7 milyon euro.   

Senin için hazırladığımız haberler