Beşiktaş, Coutinho'yu Transfer Etmek İçin Formülü Buldu!

Ali Bozkurt
25.06.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 25.06.2023 - 09:21

Süper Lig ekibi Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda Premier Lig ekibi Aston Villa'dan Coutinho'yu transfer etmek için devreye girdi. Detaylar...

Beşiktaş, Coutinho'yu Transfer Etmek İçin Formülü Buldu!

AJANSSPOR HABER

Sezonu üçüncü sırada tamamlayan ve Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş gelecek sezon transfer planlamasını yaparken gündemine Aston Villa forması giyen Coutinho'yu aldı. Detaylar...

Beşiktaş, Coutinho ile görüşme yaptı

Milliyet'te yer alan habere göre, Siyah-beyazlıların, Aston Villa’da forma giyen Brezilyalı oyuncu Philippe Coutinho’nun peşinde olduğu belirlendi. Kartal, yıldız oyuncuyla görüştüğü ifade edildi.

Şenol Güneş, Coutinho'yu işaret etti

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Beşiktaş, Teknik Direktör Şenol Güneş’in uzun süredir ısrarla istediği 10 numara transferinde rotasını Coutinho’ya çevirdi. Siyah-beyazlı yöneticiler ve profesyonellerin, Aston Villa’dan ayrılma hazırlıkları yaptığı ileri sürülen Coutinho için girişimlere başladığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Ganalı stoper! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Philippe Coutinho'nun istatistikleri

Philippe Coutinho, Aston Villa formasıyla son maçını 18 Şubat’ta Arsenal’e karşı oynarken daha sonra 15 karşılaşmanın 14’ünde kadroya alınmadı.

Coutinho, fazla forma şansı bulamadı

Premier Lig ekibi Aston Villa'da fazla forma şansı bulamayan 31 yaşındaki futbolcu, takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye alan Coutinho'ya daha önce Fenerbahçe ile Galatasaray'ın da teklif sunduğu iddia edilmişti.

Beşiktaş'a opsiyonlu kiralık gelebilir

Aston Villa ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Coutinho’nun satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanacağı iddia edildi. Beşiktaş tecrübeli oyuncuyla Maddi konularda anlaşma sağlanması durumunda Coutinho’nun sözleşme imzalamak üzere İstanbul’a davet edileceği savunuldu.

İlgini Çekebilir
Atmacalar gözünü kararttı! Hedef Beşiktaş'tan ayrılan yıldız...
Habere Git

Josef de Souza devreye girdi

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre,  ara transfer döneminde Beşiktaş’tan ayrılarak Çin ekibi BJ Guoan’a transfer olan Josef de Souza’nın yakın arkadaşı Coutinho için devrede olduğu öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun vatandaşına Beşiktaş’la ilgili olumlu bilgiler verdiği belirlendi. Josef geçtiğimiz sezon başı yaptığı bir açıklamada Coutinho’nun Beşiktaş forması giymesini çok istediğini dile getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler