Fenerbahçe'den Alanyasporlu Oğuz Aydın için resmi teklif! Para + iki oyuncu...

12.05.2024 - 15:19 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 15:32

Alanyaspor'da bu sezon gösteridiği performansla transferin gözdesi olan 23 yaşındaki futbolcu Oğuz Aydın için Süper Lig devinden para + iki oyuncu teklifi geldi.

Fenerbahçe'den Alanyasporlu Oğuz Aydın için resmi teklif! Para + iki oyuncu...

AJANSSPOR - HABER

Fatih Tekke yönetiminde büyük bir çıkış yakalayan Alanyaspor'da 23 yaşındaki Oğuz Aydın performansıyla öne çıkan isimlerden biri oldu.  

A Milli Takım'a da yükselmeyi başaran genç kanat oyuncu Süper Lig devlerinin listesine girdi. 

Fenerbahçe'nin transfer listesinde

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmak isiyor.

İlk temas sağlandı, Alanya 5 milyon Euro istedi

Sarı lacivertliler, 23 yaşındaki sağ kanat için Alanyaspor'la ilk temasını gerçekleştirildi. Fotomaç'ın haberine göre; Akdeniz ekibi, Beşiktaş'a olduğu gibi Fenerbahçe'ye de kapıyı 5 milyon Euro'dan açtı.

Fenerbahçe'den 3 milyon + iki futbolcu

Haberin detayında, lig bitmeden oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a ilk etapta 3 milyon euro artı Emre Mor ve bir oyuncu önerdi.

Pazarlıklar devam ediyor

İki takım arasındaki transfer pazarlıkları devam ediyor. Taraflar anlaşma sağlarsa transfer sezonu açıldığı an Oğuz Aydın, Fenerbahçe'ye imzayı atacak.

2026'ya kadar sözleşmesi var

Kulübüyle 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Oğuz Aydın, sağ kanadın yanı sıra sol kanat ve forvet bölgesinde de forma giyebiliyor. Bu sezon 36 maçta 12 gol ve 8 asistlik performans sergileyen 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 2.3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler