Bartosz Slisz, Trabzonspor'un teklifini geri çevirmiş

25.12.2023 - 17:01 | Son Güncellenme: 25.12.2023 - 17:09

Polonya ekibi Legia Varşova'nın 24 yaşındaki ön liberosu Bartosz Slisz, Süper Lig kulübünün transfer teklifini geri çevirdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Bartosz Slisz, Trabzonspor'un teklifini geri çevirmiş

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda devre arasında kadrosuna yapacağı takviyeler için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un takibinde olan isimlerden Legia Varşovalı Bartosz Slisz'ten transfer açıklaması geldi.

Trabzonspor'un teklifini kabul etmemiş

Polonya Milli Takımı'nın formasını da giyen genç orta saha, yaptığı açıklamada, "Trabzonspor güçlü bir inanç gösterdi ve beni istedi ama sonuçta böyle bir transfere karşı çıktım. O dönem bunun doğru zaman ve yön olmadığını düşünmüştüm" dedi.

Kopenhang'ı da reddetmiş

Polonyalı futbolcu Karadeniz ekibinin yanı sıra Kopenhag ile de görüştüğünü belirtirken, Danimarka ekibinin de transfer teklifini kabul etmediğini dile getirdi.

Sözleşmesi 2024 Aralık'ta bitiyor

Kulübüyle olan sözleşmesi 2024 Aralık ayı sonunda bitecek olan Bartosz Slisz, bu sezon Legia Varşova formasıyla 3 maçta sahaya çıkıp 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 24 yaşındaki ön liberonun güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler