Altaylı Efe Sarıkaya Üç Büyüklerin Radarında! Transfer Haberleri

İsa Kethüda
24.09.2022 - 11:48 | Son Güncellenme: 24.09.2022 - 11:52

Transfer haberleri... Altay'da forma giyen 16 yaşındaki stoper Efe Sarıkaya, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın dikkatini çekti. İşte detaylar...

Altaylı Efe Sarıkaya Üç Büyüklerin Radarında! Transfer Haberleri

Siyah-beyazlı formayla profesyonel olarak ilk kez geçen sezon Süper Lig'deki Trabzonspor maçında süre alan ardından Kasımpaşa maçında 90 dakika görev yapan genç savunmacı, bu sezon 1'inci Lig'de 5 karşılaşmada oynadı. 

Süper Lig devleri Efe'yi takip ediyor

Gösterdiği performansla U18 Milli Takımı'na davet edilen Efe'yi; Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin scout ekiplerinin takip ettiği öğrenildi.

Yuvada kalma ihtimali düşük

Bu sezon 1'inci Lig'de forma giyen en genç futbolcu olan Efe Sarıkaya'yı aynı ligde mücadele eden kulüplerin de izlediği ifade edildi. Genç defans oyuncusunun bu performansını devam ettirmesi halinde sezon sonunda yuvada kalma ihtimalinin düşük olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
4 büyüklerde gençler kenara atıldı!
Habere Git

Şubat ayında sözleşme imzaladı

Öte yandan, Altay'da futbola başlayan Efe, şubat ayında İzmir temsilcisi ile 2 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Son dönemde Cenk Özkaçar'ın Fransız ekibi Lyon'a ve Kazımcan Karataş'ın Galatasaray'a satışlarıyla gelir elde eden Altay, Efe'yi de parlatmayı hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Kuntz ile yollar ayrılıyor mu? İşte TFF Başkanı'nın görüştüğü isim...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler