Son Dakika Transfer Haberleri: Başakşehir'den Samuel Umtiti bombası

Özgür Koç
04.01.2024 - 11:06 | Son Güncellenme: 04.01.2024 - 11:18

Rams Başakşehir, transferde geçtiğimiz sezonlarda adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan yıldız stoperi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Son Dakika Transfer Haberleri: Başakşehir'den Samuel Umtiti bombası

AJANSSPOR - HABER

Ligde 17. hafta sonunda 19 puanla 14. sırada yer alan Rams Başakşehir, devre arasında yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Edgar ile yollar ayrılacak

Geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Edgar İe ile yollarını ayırmayı planlayan İstanbul ekibi tecrübeli ismin yerine flaş bir ismi gündemine aldı.

Başakşehir, Samuel Umtiti'nin peşinde

Fanatik'in haberine göre; Turuncu lacivertliler, geçtiğimiz sezonlarda adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan Ligue 1 ekibi Lille’de forma giyen Fransız stoper Samuel Umtiti ile ilgileniyor.

Çağdaş Atan çok istiyor

İstanbul ekibinde teknik direktör Çağdaş Atan’ın takımında görmeyi çok istediği oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. 

Lille de istediği süreyi bulamadı

Sezon başında Barcelona'dan bedelsiz olaran Lille'e transfer olan 30 yaşındaki savunmacı Fransız ekibinde istediği süreleri bulamadı. Kariyerinde Olimpic Lyon, barcelona ve Lecce formaları da giyen Umtiti, 2016 yılında 25 milyon euro karşılığında Barcelona'ya transfer olmuştu.

Piyasa değeri 3 milyon Euro

lille ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek olan Samuel Umtiti bu sezon Fransız temsilcisinde 12 maçta 618 dakika forma giydi. 30 yaşındaki Fransız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro.  

Senin için hazırladığımız haberler