Ali Çamlı: "Onur Bulut ve Bilal Bayazit İçin Transfer Teklifi Yok"

İsa Kethüda
29.11.2022 - 18:07 | Son Güncellenme: 29.11.2022 - 18:19

Kayserispor'da başkan adayı Ali Çamlı; Onur Bulut, transfer, Bilal Bayazit, Çağdaş Atan ve futbol direktörü Murat Duman'la ilgili açıklama yaptı. Detaylar.

Ali Çamlı: "Onur Bulut ve Bilal Bayazit İçin Transfer Teklifi Yok"

AJANSSPOR-HABER

10 Aralık'ta olağanüstü genel kurulu yapılacak olan Kayserispor'da Berna Gözbaşı, başkanlık görevini devredecek. Sarı-Kırmızılı kulüpte yapılan istişareler neticesinde eski yönetici Ali Çamlı başkan adayı oldu. Çamlı; Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Onur Bulut, Çağdaş Atan, Bilal Bayazit, Çağdaş Atan ve Murat Duman hakkında da değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar.

"Kayserispor için göreve hazırım"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Çamlı, "4 aydır kulüple ilgili çalışmalardan kaçınmadım. Burada şahısların önemi yok, önemli olan Kayserispor'un başarısı. Benim başkan olmam ya da bir başkasının başkan olmasının bir önemi yok. Başkanlık benim çok önemsediğim bir şey değil. Kulübünü seven herkes o kulübün başkanıdır. Şehrimizin ileri gelenleri; "Burayı Ali Çamlı yönetsin" dedi. Normal şartlarda benim buna sağlığım da zamanım da uygun değil. Ancak görevden kaçacak birisi de değilim. Kayserispor için göreve hazırım" dedi. 

"Onur ve Bilal'e teklif yok"

"Onur Bulut'la sözleşme uzatacak mısınız?" sorusuna Çamlı, "Onur Bulut'la ilgili herhangi bir problemimiz yok. Onur'la sözleşme uzatacağımızı düşünüyorum. Onur Bulut ve Bilal Bayazit için gelen transfer teklifi yok. 

İlgini Çekebilir
Altay hocası olaylı maçı anlattı! "Kelimelerin bittiği yerdeydik"
Habere Git

Bilal için henüz erken, ancak ilerleyen yıllarda ülkemizi Avrupa'da temsil edecektir" cevabını verdi. 

"Çağdaş Atan ve Murat Duman'la devam edeceğiz"

Teknik Direktör Çağdaş Atan ve Futbol Direktörü Murat Duman'la ilgili de ise Ali Çamlı, "Geçtiğimiz dönem geldiğimde Hikmet Karaman'la anlaşmıştık, sonrasında istifa söylemleri olsa da uzun soluklu çalıştık ve Türkiye Kupası'nda final oynadık. 

Çağdaş Atan ve Murat Duman'ın özverili çalışmalarına şahidim, ikisinden de memnunuz. İki isimle de uzun soluklu çalışmak istiyorum. 

İlgini Çekebilir
Gol Ronaldo'nun mu Fernandes'in mi? Adidas noktayı koydu
Habere Git

Çağdaş Atan'la da Murat Duman'la da bugün de yarın da yola devam" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler