Trabzonspor, Beşiktaş Ve Fenerbahçe, Roberto Pereyra'yı Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
13.06.2023 - 21:16 | Son Güncellenme: 13.06.2023 - 21:21

Süper Lig'in devleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transfer için karşı karşıya geldi. Udinese forması giyen Roberto Pereyra için hamle yapıyorlar. Detaylar...

Trabzonspor, Beşiktaş Ve Fenerbahçe, Roberto Pereyra'yı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, gündemine Serie A ekibi Udinese forması giyen Roberto Pereyra'yı aldı. Devler  32 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Detaylar...

Süper Lig devleri Pereyra'nın peşinde

Calcio Udinese'nin haberine göre, Udinese'nin orta sahası Roberto Pereyra'yı, Trabzonspor ve Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe de istiyor. Devler tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmak için birbirlerine rakip oldular.

Daha önce Juventus ve Watford’ta da forma giyen Pereyra, geride bıraktığımız sezon Serie A’da çıktığı 34 maçta 5 gol, 8 asistlik skor katkısı gösterdi.

İlk transferini orta sahaya yapan ve Panathinaikos’un kaptanı Kourbelis ile anlaşan Trabzonspor,  Roberto Pereyra ile orta saha sorunun çözmek için transfer de en ciddi aday olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe sözleşmesini bekliyor

Sarı-Lacivertlilerin, Haziran ayı sonunda Udinese ile resmi anlamda yollarını ayıracak Roberto Pereyra için temaslara başladığı ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler