Süper Lig devlerine Oğuz Aydın çalımı! Yurt dışından talip çıktı

Özgür Koç
13.05.2024 - 11:34 | Son Güncellenme: 13.05.2024 - 11:46

Alanyaspor formasıyla gösterdiği performansla Süper Lig devlerinin transfer listesine giren Oğuz Aydın'a yurt dışından teklif geldi. Detaylar haberimizde...

Süper Lig devlerine Oğuz Aydın çalımı! Yurt dışından talip çıktı

AJANSSPOR - HABER

Corendon Alanyaspor'un yükselen yıldızı Oğuz Aydın'ın adı Süper Lig'in dört büyük takımla da anılırken, genç futbolcuya yurt dışından talip çıktı.

CSKA Moskova iddiası

Milli Takım'a kadar yükselen Oğuz Aydın için gelen ilk resmi teklif ortaya çıktı. Haber Global'de yer alan habere göre; 23 yaşındaki kanat oyuncusunu yakından takip eden Rus ekibi CSKA Moskova'nın, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun kapısını çaldığı belirtilirken, yönetimin bu transferde şu ana kadar herhangi bir bonservis bedeli belirlemediği bildirildi.

Alanyaspor takas önerilerine kapısını kapattı

Fenerbahçe'nin 6 milyon euro teklif ettiği iddiaları henüz resmiyet kazanmazken, olası satışta Hasan Çavuşoğlu'nun takas önerilerine şimdiden kapılarını kapattığı kaydedildi.

Alanyaspor'da en yüksek maaş alan futbolcunun yıllık 400 bin euro kazandığı öğrenilirken, Süper Lig devlerinin Oğuz Aydın için Alanyaspor'a 'Emre Mor, Zajc, Yusuf Demir üste para' seçeneklerini sunduğu söylentilerin asılsız olduğu aktarıldı.

238 bin Euro'ya transfer oldu

Oğuz Aydın'ı Bucaspor'da oynadığı dönemde tam 8 kez izleyen Alanyaspor, 23 yaşındaki futbolcuyu 238 bin euroya renklerine bağlamıştı.

Yıldız isimlerle aynı menajerlik şirketine bağlı

Genç futbolcu; Kerem Aktürkoğlu, Merih Demiral, Uğurcan Çakır, ve Yunus Akgün gibi yıldızlarla aynı menajerlik şirketiyle çalışıyor. 

Piyasa değeri 2.3 milyon Euro

Alanyaspor ile 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Oğuz Aydın, bu sezon sahaya çıktığı 36 maçta, 12 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri 2.3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler