Süper Lig ekibi açıkladı: Yollarımız ayrıldı!

09.03.2021 - 15:32 | Son Güncellenme: 09.03.2021 - 17:30

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile ilgili kararını resmi olarak açıkladı. Başkent ekibi Altıparmak ile yolların ayrıldığını duyurdu. Peki Gençlerbirliği'nin yeni teknik direktörü kim olacak? İşte detaylar...

Süper Lig ekibi açıkladı: Yollarımız ayrıldı!

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nde Mehmet Altıparmak ile ilgili flaş bir karar alındı. Başkent ekibi, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yolların ayrıldığını açıkladı. 

Gençlerbirliği'nin resmi açıklaması

Yapılan açıklamada, “Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarımızı ayırdık. Altıparmak ve ekibine kariyerlerinde başarı diliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

Gençlerbirliği ligde ne durumda?

Gençlerbirliği, Süper Lig’de 27 maçta 5 galibiyet 6 beraberlik ve 16 yenilgi aldı. 21 puanı bulunan başkent ekibi son sırada bulunuyor. Gençlerbirliği Mehmet Altıparmak ile çıktığı 6 maçta 2 beraberlik ve yenilgi alıp sadece 2 puan toplayabilmişti.

Yeni teknik direktör kim olacak?

Mehmet Altıparmak'tan Gençlerbirliği'ne veda mesajı:

Gençlerbirliği Kulübü ile yolları ayrılan teknik direktör Mehmet Altıparmak, veda mesajı yayımladı.

Altıparmak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük bir heyecan ve umutla teknik direktörlük görevini kabul ettiğim, kariyerimde her zaman ayrı bir yeri olan Gençlerbirliği Kulübü ile yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Geleneklerini çok iyi bildiğim kulübümüzün hak ettiği noktaya gelebilmesi adına çabalarımız oyun olarak olumlu etki yaratsa da skora etki etmeyi başaramadık." ifadelerini kullandı.

"Başkan Sayın Murat Cavcav'a teşekkür ediyorum"

Başkent ekibinin başında 6 maçta görev yapan Altıparmak, şunları kaydetti:

"Sezon planlaması ve transfer politikaları takım olma olgusunu imkansız hale getirmişken bunları düzeltmek için gereken zaman maalesef sınırlıydı. Dilerim kan değişikliği olumlu saha sonuçlarını beraberinde getirir ve yuvam olarak gördüğüm Gençlerbirliği ligde kalmayı başarır. Görev süremiz boyunca yanımızda olan başta futbolcu arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına, taraftarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve Başkan Sayın Murat Cavcav'a teşekkür ediyorum."

Senin için hazırladığımız haberler