Karagümrük başkanı Süleyman Hurma'dan Aaron Ramsey transferi açıklaması

Ali Bozkurt
25.06.2022 - 00:26 | Son Güncellenme: 25.06.2022 - 00:38

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma, yıldız oyuncu Aaron Ramsey transferinde anlaşma sağladıktan sonra vazgeçtiklerini açıkladı. İşte detaylar...

Karagümrük başkanı Süleyman Hurma'dan Aaron Ramsey transferi açıklaması

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinde Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, TRT Spor'a konuk oldu. Hurma, takımın yeni sezon transferlerini değerlendirirken yıldız oyuncu Aaron Ramsey ile anlaşma sağladıklarını ve daha sonra transferden vazgeçtiklerini açıkladı. İşte detaylar...

''Vazgeçtik...''

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ünlü futbolcu Ramsey'in transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Hurma, "Aaron Ramsey ile anlaşma aşamasına geldik ama sonra transferden vazgeçtik" dedi. 

Aaron Ramsey kimdir?

Ramsey, 26 Aralık 1990 yılında Galler'de dünyaya geldi. 31 yaşındaki futbolcu 74 kez Galler Milli Takımı'nda forma giydi 20 gol kaydetti. Cardiff'te futbol hayatına başlayan Ramsey, Arsenal, Nottingham Forest, Cardiff, Juventus ve Glasgow Rangers gibi ekiplerde forma giydi.

Glasgow Rangers'a kiralık olarak giden Ramsey, UEFA Kupası finalinde 117. dakikada penaltı atışları öncesi oyuna girdi. Ramsey, penaltı vuruşunda Kevin Trapp'i geçemedi. Rangers, kupayı finalde kaldıramadı. Kiralık sözleşmesi sona eren yıldız oyuncu İtalya ekibi Juventus'a geri döndü. 

Senin için hazırladığımız haberler