Kasımpaşa'da Fode Koita Ve Bruma'nın Sözleşmeleri Feshedildi

Ali Bozkurt
02.01.2023 - 18:21 | Son Güncellenme: 02.01.2023 - 18:40

Süper Lig ekibi Kasımpaşa, 32 yaşındaki Gineli golcü Fode Koita ve 31 yaşındaki savunmacı Jeffrey Bruma'nın sözleşmeleri feshetti. İşte detaylar...

Kasımpaşa'da Fode Koita Ve Bruma'nın Sözleşmeleri Feshedildi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Kasımpaşa takımdan golcü oyuncu ve savunma oyuncularıyla yollarını ayırdı. Mavi-Beyazlılarda  Fode Koita ve Bruma'nın sözleşmeleri feshedildi. İşte detaylar...

Sözleşmeleri feshedildi

Fanatik'te yer alan habere göre, Kasımpaşa'da devre arası öncesi kadro dışı bırakılan Fode Koita ve Bruma'nın sözleşmeleri feshedildi.

Geçen sezon transfer edildi

Kasımpaşa, Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen Hollandalı stoper oyuncusu Jeffrey Bruma ile geçen sezon 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kariyerinde Chelsea, PSV, Hamburg, Schalke 04 ve Mainz gibi takımlarda oynayan 29 yaşındaki futbolcu, 25 kez Hollanda Milli Takımı forması giydi.

Trabzonspor'dan kiralık geldi

Trabzonspor'da geçen sezon başı Kasımpaşa'dan transfer edilen Fode Koita, eski takımına sene sonuna kadar kiralık olarak gitmişti. Eski takımında da beklenen performans gelmeyen Koita'nın sözleşmesi feshedildi.

Trabzonspor kariyerinde 21 maça çıkıp 1 gol 1 asistle oynayan Koita, sakatlıklar nedeniyle uzun süre formadan uzak kalmıştı. Koita, Kasımpaşa'da 31 gol 9 asistle oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler