Süper Lig ekibi Serdar Dursun'a talip oldu

Aleyna Gürgen
11.07.2024 - 10:42 | Son Güncellenme: 11.07.2024 - 10:49

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile yollarını ayıran Serdar Dursun'un adı Galatasaray ile anılmıştı. Dursun'a Süper Lig'den bir ekip daha ilgi gösteriyor.

Süper Lig ekibi Serdar Dursun'a talip oldu

Serdar Dursun'un Galatasaray'a önerildiği iddia edilmişti. Yeni bir bilgiye göre ise Konyaspor, Dursun'u transfer etmek istiyor.

Konyaspor'dan Serdar Dursun hamlesi

Sports Digitale tarafından aktarılan bilgilere göre Süper Lig'den Serdar Dursun için sürpriz bir talip çıktı. Konyaspor'un Dursun'u transfer etmek istediği belirtildi. Haberde yer alan bilgilere göre Konyaspor 32 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna dahil etmek için girişimlere de başladı. 

Serdar Dursun, Galatasaray'a önerildi

Sezon sonu ile Fenerbahçe ile yolları ayrılan ve bonservisi de elinde bulunan Serdar Dursun için ortaya bir iddia atılmıştı.. FotoMaç'ta yer alan habere göre tecrübeli isim Mauro Icardi ve Michy Batshuayi'nin ardından üçüncü forvet olabilir.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin ezeli rakibinde gündem Serdar Dursun
Habere Git

Galatasaray, Serdar Dursun için harekete geçebilir

Haberde yer alan bilgilere göre Galatasaray, Serdar Dursun için olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermedi. Aslan, teknik heyetin değerlendirmesinin ardından Dursun için hamle yapabilir.

Senin için hazırladığımız haberler