Altay, teknik direktör Serkan Özbalta ile yollarını ayırdı!

22.03.2022 - 19:36 | Son Güncellenme: 22.03.2022 - 22:28

Süper Lig'de İzmir ekibi Altay'dan teknik direktör Serkan Özbalta hakkında açıklama geldi. İzmir ekibi, Serkan Özbalta'nın İzmir'e geri dönmeyi kabul etmediğini duyurdu. İşte detaylar..

Altay, teknik direktör Serkan Özbalta ile yollarını ayırdı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Altay'da görev yapan teknik direktör Serkan Özbalta istifa ettiğini açıklamasından sonra gözler İzmir ekibine çevrilmişti. Altay, ise bugün resmi duyuruyu yaptı. İşte detaylar...

Maçtan önce istifa etmişti

Sivasspor'a 2-1 kaybettikleri maçın ardından açıklama yapan Serkan Özbalta, "İki ayımı dolu dolu geçirdim. Gecem gündüzüm bambaşka bir seyre döndü. Çok büyük fedakarlık yaptık oyuncularla birlikte. Altay yönetimine istifamızı sunacağız, onlar gerekli değerlendirmeleri yaparlar" dedi.

İstifa kararından dönmek istemedi

Altay ise teknik direktör Özbalta hakkında şu ifadeleri kullandı: "Serkan Özbalta'ya devam etmesi yönünde telkinde bulunmamıza rağmen kararından dönmeyeceğini bildirdi ve İzmir’e davet teklifimizi kabul etmedi. Özbalta’nın istifasının kulübümüze ulaşmasının ardından teknik direktörümüzü en kısa sürede açıklayacağımızı ifade ederiz."
 

Serkan Özbalta istatistikleri

Altay'ın başında 7 Süper Lig maçına çıkan Serkan Özbalta, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler