Son Dakika | Hakan Keleş, Emre Taşdemir İle Yollarımızı Ayırdık

Salim Manav
03.02.2022 - 09:25 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 14:40

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş; yeşil-beyazlıların transfer gündemine dair açıklamalar yaptı. Keleş; Kenan Karaman, Adem Ljajic ve Emre Taşdemir hakkında konuştu.

Son Dakika | Hakan Keleş, Emre Taşdemir İle Yollarımızı Ayırdık

AJANSSPOR HABER 

Süper Lig'in yeni takımı GZT Giresunspor'da ara transfer döneminde hareketli saatler yaşanıyor. 

Son olarak Jean Pyerre'i kadrosuna katan Karadeniz ekibi listesine önemli isimleri dahil etti. 

Yeşil-beyazlılarda son durum hakkında teknik direktör Hakan Keleş açıklamalar yaptı.

Konyaspor maçı yorumu

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Keleş, "Yarın Konyaspor maçımız var. Bugün Konya'ya geçeceğiz. Antalya'daki dönemimizi çok kamp gibi düşünemiyoruz fazla zaman yoktu, Antalya'da çalışma imkanı bulduk. Kamp gibi değil de sadece burada hazırladık. Sakat oyuncular vardı, çok fazla değil ama biraz takım halinde çalışma şansı bulduk" dedi. 

Jean Pyerre'in transfer süreci

Jean Pyerre'in transfer süreciyle ilgili ise Keleş, "Takip ettiğimiz oyuncular arasındaydı, kulübüyle 1.5 senelik anlaşma yaptık. Yeteneklerine güvendiğimiz, oyuna katkı sağlayacağını düşündüğümüz futbolcuydu. Transfer yapmak şu dönemde çok zor. Şartlar, kulübün şartları, oyuncunun ilk defa Brezilya dışına çıkıyor olması. 2-3 idmanımıza katıldı, inşallah istediğimiz verimi oyuncudan alırız. Jean Pyerre'in atın alma opsiyonu da var fakat zorunlu değil. İyi performans gösterirse bizim sayemizde olacağı için satın alma opsiyonu koyduk, zarar görmemek için" ifadelerini kullandı. 

'Adem Ljajic ile görüştük'

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Adem Ljajic'in transfer gündeminde olduklarını söyleyen Hakan Keleş, "Adem Ljajic’i istiyorduk, görüşmüştük. Oyuncu İstanbul'da kalmak istediğini söyledi, net bir şey yok şu anda. Başkanımız İstanbul’da görüşmelerini gerçekleştiriyor" diye konuştu. 

Kenan Karaman, Beşiktaş'ta devam edecek

Kenan Karaman'ın Giresunspor'a gelmeyeceğini ifade eden Keleş, "Kenan Karaman'ı çok istiyorduk ama Kenan'ın Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediğini ilettiler" şeklinde konuştu ve ekledi: 

'Sinan Kurt'u istiyoruz'

"Sinan Kurt, istediğimiz oyunculardan bir tanesi. Kulübüyle görüşüyoruz, oyuncu da isterse inşallah kadromuza katılır. Jose Welison listemizdeydi. Jose Welison transferini iptal ettik, daha iyisini bulduğumuz zaman farklı isimlere yöneliyoruz"

'Emre Taşdemir ile yollarımızı ayırdık'

Galatasaray'dan sezon öncesinde kiralık olarak kadrolarına kattıkları Emre Taşdemir'le yollarını ayırdıklarını söyleyen Hakan Keleş, "Emre geldiğinden beri sakatlık problemlerini çok yaşadı, biz de çok fazla verim alamayacağımızı düşündüğümüz için yollarımızı ayırdık. Orayı da inşallah her bölgede olduğu gibi güçlendireceğiz" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler