Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli İstifa Etti!

Akın Ungan
26.02.2023 - 23:30 | Son Güncellenme: 27.02.2023 - 00:44

Son dakika | Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, Galatasaray ile oynadıkları hazırlık maçının ardından istifa etti. İşte detaylar.

Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli İstifa Etti!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Corendon Alanyaspor, bu sezon beklentinin altında kaldı. Akdeniz temsilcisinde flaş bir ayrılık yaşandı.

Farioli istifa etti

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Francesco Farioli, Galatasaray ile oynadıkları hazırlık maçının ardından istifa etti.

22 maçta 25 puan topladı

Bu akşam Galatasaray ile oynanan hazırlık maçının ardından Teknik Direktör Farioli, görevinden ayrıldı. Alanyaspor, 33 yaşındaki teknik direktör yönetiminde ligde 22 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle 25 puan toplayarak, 11. sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor'da Ersun Yanal görüşme odasına
Habere Git

Oyun planıyla eleştiriliyordu

Katı bir oyun anlayışı olan Francesco Farioli, savunmadan kısa paslarla hücuma çıkma stratejisi ile çokça eleştiri toplamıştı. Zaman zaman bu anlayış nedeniyle basit hatalarla ön alanda kaptırılan toplar golle sonuçlansa da İtalyan teknik adam bu oyun planından vazgeçmeyeceklerini açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Zaniolo siftah yaptı, Galatasaray kazandı!
Habere Git

Farioli ve öğrencileri, Galatasaray ile oynanan hazırlık maçına iyi başlasa da 90 dakika sonunda kaybetti. Öne geçmeyi başaran Akdeniz ekibi, maç sonunda sahadan 4-2 mağlup ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler